Nem akar székelni a gyerek? Megoldások érdekelnek?
Mi is így voltunk.
ű5 éves a lányom, kb. fél éve (kopp-kopp) rendesen kakil.
Előtte: már az ügyeletet hívtam, h mit csináljak, mert akkor már 3 napja nem volt széklete. Akkor mondták, h körtefecskendős beöntést adjak neki. Hát, ez azért jó volt, mert volt tőle kaka. Meglazitotta a végbélnél azt a kemény, beszáradt gumót, meg a székelési ingert is kiváltotta. Patikában lehet venni körtefecskendőt, rz a neve. Langyos kamilla teát kell beletenni, a tájékoztatója irja, hogyan kell.
Egyébként próbáltuk régen a Laevolacot, éhgyomorra, eleinte jó volt, de aztán egy idő után már nem. Próbáltuk éhgyíomorra a HÁZI szilvalekvárt, és rá langyos cukros tejet. Eleinte ez is használt. Próbáltuk a Hunyadi vizet, baromi keserű, de megitattam vele. Eleinte ez is jó volt. Végigzongoráztunk mindent. Ja, a kupot is -glicezines kipróbáltuk. Eleinte...
Jaj, még 1 jó tipp: MARSLAKÓ nevű vitaminkészitmény. Bizosan hallottad már h van ilyen... Nekünk 1-2 évig nagyon jó volt!!
Amig szedte, volt kakija! Komolyan! Aztán olvastam a tájékoztatóján, h valami van benne, ami jó a bélnek-annak a működéséhez. Már nem is tudom, mi annak a neve, de tényleg jó volt!
néhol elgépeltem, glicerines kúp meg hasonlóak :)
Milyen módszereket probáltál már a kaki előcsalogatására?
Szerintem tudok Neked segíteni, mert mi már mindent kipróbáltunk.
Ja, nálunk az volt a baj, hogy
1. keveset evett- ma már nagyon jó az étvágya (mondjuk a bölcsiben azt mondták, jól eszik)
2. sok édességet evett a lányom
3. visszatartotta a kakit, mert elég bogyózós fajta (egyszer biztos fájt neki mikor azt a keményet kinyomta), mint én, valami van nálunk, h így összeáll a széklet, és kiszárad...
Szia!
Jutottál valamire?
Figyu, a MARSLAKÓ vitaminkészítmény vagy táplálékkiegészítőt nem próbálod ki? Írtam, tudod, h nekünk addig egész rendben volt a széklet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!