Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Kis gyerek mellett...

Anyukák! Kis gyerek mellett hogyan maradtok csinosak, Vonzóak? Tippek, trükkök érdekelnek!

Figyelt kérdés
Most két éves a fiam és valahol egy és másfél év között vesztettem el a fonalat. Sosem voltam lepukkant anyuka, de most úgy érzem h minden a gyerek körül forog! A hajam lófarokban és egyébként meg felkapom a farmert meg a pólót, esetleg pici smink, de a tükör nem azt mutatja amit szeretnék! Most megyek vissza dolgozni és mivel előtte nem ilyen voltam, most sem akarom a kisgyerekes anyuka látszatát kelteni! Hogy áll a hajatok jól, h tudjátok megcsinálni a vagy egyszerűen egy héten egyszer be kell ülni fodrászhoz? Hogy hordhat az ember csinos ruhákat miközben rohan a gyerekkel a bölcsibe és érte? Vannak erre trükkjeitek? Bombázzatok!
2010. szept. 30. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
15:11-es vagyok. Igazából minden napra tartogatok magamnak valamit. Nem is tudnék egy nap alatt minden "szépségtrükköt" megcsinálni. Meg ugye azért háztartás, főzés, kert, férj..van a gyerek mellett. És azért nekem mindig a kisbanyácskám az el, a többi megvár.
2010. szept. 30. 15:22
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

-6 hetente fodrász (festés, vágás)

-2-3 hetente műköröm( hugom csinálja, körmös)

-nyáron a kertben napoztam, amikor kicsi aludt, így ősszel-télen hetente 1x szoli

-szőrtelenítés, szemöldökszedés otthon

2 gyerekem van a nagy más negyedikes, amig dolgoztam, addig is így volt és most ís így van.

A csinos ruha nem zárja ki abölcsibe rohanást, én rohantam bölcsibe, oviba, de mindig felöltöztem normálisan, pedig reggel 7-kor már start volt itthonról.

2010. szept. 30. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:
hát időbeosztás kérdése. Jól kell csinálni a napirendet és nekünk is lesz szabad idő.
2010. okt. 1. 07:52
 14/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippeket!

Alapból nagy problémám, h 6kor már el kell indulnom a gyerekkel, h valamikor én is beérjek és este se jobb a helyzet. Nagy csodák nincsenek, holnapra be is jelentkezek fodrászhoz, mert már nagyon unom, h én vagyok mindig az utolsó!

2010. okt. 1. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Én babám 1 éves, szülés óta most voltam harmadszor fodrásznál. Tipikusan copfba kötöttem a hajam, elcsatoltam a hajam és kész, egyszerűen zavart a napi dolgokban. Pedig előtte csak kiengedve hordtam.

Na most a fodrász nagyon csini frizurát varázsolt nekem

[link]

Ilyet szerettem volna, és ilyen lett. :)

Reggel korán kelek, beszárítom a hajam, gyors smink, anélkül nem lépek ki az utcára, anélkül pucérnak és pattanásos tininek érzem magam. Szóval a szépanyuka feelinghez nekem kell a smink. :D

Bár terhesség alatt 30 kg-t híztam, kezdem visszanyerni (végre) az eredeti formámat, már csak 6 kg van rajtam, ami lemehetne, de már most rámjön néhány régi darab, ami aztán megnyomta az egomat, mert babám előtt nagyon csini, divatos, vékony csajszi voltam. :) Látom az alagút végét, hogy visszanyerem eredeti formámat. :)

Egy körömfestés nekem is aktuális lenne, azt se tudom hova dugtam a babám elől. :D

Ja, és kiegészítőket hordok. Karkötőt mindig, olyan szép, feltűnő, feldobja minden öltözékemet. Nyaklánccal is tele vagyok, de babám miatt hanyagolom, imádja őket.

Kislány, hosszú-hosszú ideig túrja az ékszerbányámat, odateszi a hajához, ráteszi a kis kezére, igazi csaj lesz ő is :D Férjem már mondta, hogy látja maga előtt, ahogy felveszi lányunk a ruháinkat, meg festegeti a körmömet. :D

Jó szépülést kívánok! A szépség belülről fakad. Újíts valamit, hogy büszke lehess magadra, s nőnek érezd magad. Én dolgozni is mindig csinosan mentem, nőiesen. :)

2010. okt. 2. 09:23
 16/17 A kérdező kommentje:

hát tegnap beestem a fodrászhoz és én is ilyet akartam vágatni, kicsit hosszabb fazont, Rhianna hosszabb korszakából vittem képet.....hát nem olyan lett, de már jobb mint előtte, hisz vége a lófaroknak!

hol csináltattad, h olyan lett? ez a fodrász nagyon gáz volt!

2010. okt. 2. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Csepelen vágattam. Én is csak úgy beestem a fodrászhoz, aki még nyitva volt szombati napon délután, és bíztam benne, hogy jó lesz. :) Képet nem is kellett mutatnom, csak mondtam, hogy Bechameset szeretnék, és már nyisszantotta is :D Pedig vittem képet, hátha nem tudja ki az XD

Örülök, hogy te is megszabadultál a copftól, én a vágás óta nem vettem elő hajgumit. :) És mégsem húzza a hajamat a lánykám. :)

2010. okt. 3. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!