Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el a volt barátom?
Azzal egyetértek, hogy ilyen esetben talán a törlés egy jó dolog, tölts több időt a barátaiddal, de az számomra butaság, hogy próbáld meg féltékennyé tenni. Ha megcsalt, akkor nem szerelmes beléd, azaz féltékennyé sem tudod tenni. De mindegy is.
Meg kell értened azt, hogy nem szeretett, kihasznált, és undorítóan viselkedett. Nekem soha nem lesz több a szememben egy undorító féregnél az, aki megcsalja a másikat. És így elérem azt, hogy nem akarom rápazarolni az időm, még csak a gondolataimat sem.
De minden ember másképp működik, Neked kell megtalálnod a legjobb megoldást. Nekem a szakításom után (bár nem csalt meg az ex barátom) sokáig Ő járt a fejemben, de nekem segített az, hogy lezártam azt a korszakot. Fejben is, és én például tartoztam Neki valamivel, ezt visszaadtam, és ez levette a vállamról a terhet. Próbálj meg megoldást találni arra, hogy Te mivel tudnád lezárni ezt a dolgot.
18/L
Ezért rühellem az embereket, minden oldalról. Mindenkinek csak a menekülés. Hogyan felejtsünk el másokat. Stb..
Utálom az embereket, rohadtul.
#3-as vagyok. #4-es, én egyedül azért tanácsoltam, hogy felejtsen, mert aki megcsalta, az egy undorító féreg és nem érdemli meg, hogy a szép pillanataira emlékezzen. Én egyébkét azt vallom, hogy ne felejtsük el az exünket, egyiket se, és ne dobjuk ki a tőle kapott holmikat, csak azért, mert nem tartott örökké. Azért, mert Ő akkor, ott, boldoggá tett. Később pedig hiába bánná az ember.
De neki semmi jó nem származhat abból, ha arra emlékezteti később egy tárgy, hogy megcsalták és lecserélték. Utálhatod az embereket, de csak akkor ha tisztában vagy a háttérkörülményekkel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!