Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el a volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a volt barátom?

Figyelt kérdés
Nagyon megbántott,mivel megcsalt 4 másik lánnyal,de szemtől szembe meg nem merte bevallani,mindig tagadta..az utobbi idoben eltavolodtam tole..de valahogy nem megy ki a fejembol,pedig en már lemondtam rola..de folyton rá gondolok,és róla álmadok,mellesleg a közeli szomszédom

2016. aug. 24. 20:00
 1/6 anonim válasza:
torolj ki minden kepet rola, minden ajandekot amit adott. es nekem az szinten jo vot hogy a barataim eltereltek a figyelmem. szoval nem volt idom gondolkodni meg ilyesmik es azt vettem eszre hogy mar nem is erdekel es ma mar nem is jut eszembe
2016. aug. 24. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Töröd ki az üzeneteiteket és a telefonodból és a számítógépedből a közös képeket! Tölts több időt a barátnőiddel és próbálj meg ismerkedni más fiúkkal. Tudom, hogy nehéz,de egy próbát megér! Hallgass vidám zenét, semmiképp ne depiset! És a legjobb, amit ajánlhatok az az, hogy tedd féltékennyé! Egyszer és mindenkorra megtanulja, hogy a csajokkal ne játszadozzon és ha megcsalja a barátnőjét, abból nem sülhet ki semmi jó! Szorítok! 👍
2016. aug. 25. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Azzal egyetértek, hogy ilyen esetben talán a törlés egy jó dolog, tölts több időt a barátaiddal, de az számomra butaság, hogy próbáld meg féltékennyé tenni. Ha megcsalt, akkor nem szerelmes beléd, azaz féltékennyé sem tudod tenni. De mindegy is.

Meg kell értened azt, hogy nem szeretett, kihasznált, és undorítóan viselkedett. Nekem soha nem lesz több a szememben egy undorító féregnél az, aki megcsalja a másikat. És így elérem azt, hogy nem akarom rápazarolni az időm, még csak a gondolataimat sem.

De minden ember másképp működik, Neked kell megtalálnod a legjobb megoldást. Nekem a szakításom után (bár nem csalt meg az ex barátom) sokáig Ő járt a fejemben, de nekem segített az, hogy lezártam azt a korszakot. Fejben is, és én például tartoztam Neki valamivel, ezt visszaadtam, és ez levette a vállamról a terhet. Próbálj meg megoldást találni arra, hogy Te mivel tudnád lezárni ezt a dolgot.

18/L

2016. aug. 25. 14:45
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezért rühellem az embereket, minden oldalról. Mindenkinek csak a menekülés. Hogyan felejtsünk el másokat. Stb..

Utálom az embereket, rohadtul.

2016. aug. 25. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok. #4-es, én egyedül azért tanácsoltam, hogy felejtsen, mert aki megcsalta, az egy undorító féreg és nem érdemli meg, hogy a szép pillanataira emlékezzen. Én egyébkét azt vallom, hogy ne felejtsük el az exünket, egyiket se, és ne dobjuk ki a tőle kapott holmikat, csak azért, mert nem tartott örökké. Azért, mert Ő akkor, ott, boldoggá tett. Később pedig hiába bánná az ember.

De neki semmi jó nem származhat abból, ha arra emlékezteti később egy tárgy, hogy megcsalták és lecserélték. Utálhatod az embereket, de csak akkor ha tisztában vagy a háttérkörülményekkel. :)

2016. aug. 26. 09:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. aug. 26. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!