Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar (t), miért csinálta ezt? Minden barátom azt mondja, hogy felejtsem el, mert egy ****fej, de amíg nem tudom a miértre a választ, nem megy.
Év eleje óta vagyunk közös órákon, a legelső pillanattól fogva néz. Még hónapokkal ezelőtt bekövetett instán, párszor beszéltünk élőben, de semmi több.. Minden órán nézett, volt, hogy kacsintgatott, mosolygott rám, látszott, hogy érdeklem... Sulin kívül a köszönés/beszélgetés viszont nem ment.. Ha mellette ültem, végig beszélt hozzám, a térdemet fogdosta, de csak suliban.. Más lányokkal beszélt előttem, direkt úgy, hogy lássam, közben instán lájkolt mindent.. Ráírtam, akkor felvágósan de aranyosan válaszolt.. Most ráírtam, egy válaszra sem futotta.. Sőt, snapchaten egyik percről a másikra le is törölt, minden magyarázat nélkül. És ugyebár holnaptól iskola, újra találkozunk...
Na, fiúk-lányok, szerintetek?... (Amúgy egy 18 éves srácról beszélünk, iskola szépfiúja, én meg 167 cm-79 kiló vagyok, egyesek szerint egész szép..)
80 kilóval nem vagy hűdekövér? Lololololol! Kisgömböc.
Amúgy szórakázik veled. Szokásuk ezt csinálni. Behülyítik a csajokat, aztán le vannak szarva. A baráti körben meg szokott menni a duma, hogy "lel tisztára azt hiszi h bejön nekem leleleelel"
imádom az ilyen embereket, mint az utolsó válaszoló, akinek egy kommentjéből süt, hogy mekkora egy világi ostoba paraszt :) már elnézést.
a kisgömböcre reagálva pedig, 10 évig úsztam, azóta lovagolok, 5 évig judoztam... a hasamon és a derekamon van egy kis felesleg plusz a belsőcombomon, minden más tiszta izom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!