Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom egyik barátja iránt kezdtem el gyengéd érzelmeket táplálni. Hogyan felejtsem el?
Nem én vagyok az első akinek ilyen "problémája" adódott, viszont a jelek alapján kölcsönös a vonzalom, de mindketten tudjuk, hogy ez kicsit sem lenne etikus, ezért olyan embertől szeretnék tanácsot kérni aki volt hasonló helyzetben. Az hogy kerüljem, nem opció.
A válaszokat előre is köszönöm!
Hat en is most eppen ilyen helyzetben vagyok mondjuk nallam meg csak baratok vagyunk a fiuval de erzem h bejovok neki es h mennyire kedvel...:)
Nehez helyzet, habar az en volt pasim meg is erdemelne h a haverjaval lasson mert annyit "bantott" engem direkt h mar tenyleg nem erdekelne h o mit szol..
Szerintem nem kell a volt psid orra kotni h tis szeretitek egyast.
Mennyi ideje szakitottatok?
Miért kellene elfejtened?
VOLT pasid barátja. Az már lezárult, nyilván nyomós ok miatt. Mért ne kezdhetnèl egy újabb kapcsolatot azzal, akit szeretsz?
Nem tudom, megoldódott-e már. Az én sztorim ugyanez... Amikor együtt voltam a barátommal, tudtam, hogy megcsalt, mindenki tudta, szembesítettem is, de mai napig tagadja... 9 hónapig voltunk együtt, kb fél évig eléggé egyoldalú volt a kapcsolatunk, majd ezután az egyik legjobb barátja iránt kezdtem el érezni valamit. Elég volt tőle egy mosoly, hogy megkérdezte, hogy vagyok, a barátom nem volt ennyire figyelmes. Meg is történt a "baj", egyre többet beszélgettünk és egymásba szerettünk. Nem csaltam meg a barátom, lezártam a kapcsolatunk, de már aznap este össze is jöttem a haverjával. 2 hét múlva lesz az első évfordulónk :))
Nagy volt a felháborodás a haveri körben, rossz szemmel néztek ránk. Ez olyan 3 hónapig tartott durván, aztán elkezdték a mostani párom keresni, egyre többet jártak el, végül már én is találkoztam újra velük. Mondhatni minden a régi.
Nehéz volt, 2 hónapot rágódtam a dolgokon, ugyanis neki nagyobb áldozat volt, mint nekem. De ahogy 1 évvel ezelőtt, úgy most is azt érzem, bármit megadnék érte. És az érzés kölcsönös, úgyhogy nem vesztettünk SEMMIT! Igaz barátok maradtak és remélem örök szerelem lett. :)
Minden okkal történik! Regényeket tudnék írni... :D
Nem, nem oldódott meg, szerintem nyugodt szívvel mondhatom azt, h egyre rosszabb (valamilyen szempontból jobb:D)
Köszi, hogy időt szakítottál a válaszodra:) örülök, hogy minden rendeződött, és h létezik ilyen. Amit te is mondtál, akár csak egy mosoly is nagyon jól esik:)
Remélem még sokáig együtt lesztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!