Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el, vagy legalább akkor hogyan halványítsam el az érzelmeket?
A korom lemaradt:
18/L
Várj addig ameddig nem kapsztőle még erősebb jeleket és akkor újra kérdezd meg.
De ez csak az én véleményem.
21:54
Köszii,megpróbálok,de tudhatod, nem igazán megy,főleg amikor eldönti az ember,hogy kerülni fogja, és aztán odajön beszélgetni,vagy csak felkeres,hogy hogy vagyok...
hát sajnos ismerem az érzést...borzasztó,bár én nem osztálytárssal éltem /élem ezt meg...
Ez pont az a helyzet,mikor vagy az van,hogy ismét te nyitsz-ami csalódással is végződhet,de megpróbáltad,és a büszkeséged sérül... vagy pedig vársz....várni viszont fájdalmas ,reménykedve várni még fájdalmasabb...
Én most egy ilyen helyzetben vagyok,reménykedve várok a csodára.... És azt tudom,ha ezen nem változtatok,akkor bele is "rokkanhatok", tehát a megoldás a változtatás, sajnos ahhoz döntést kell hozni ... Vagy ismét megteszel felé egy lépést,egy utolsó próbálkozást,vagy végleg azon leszel,hogy túllépj rajta.Elfelejteni sajnos nem fogod tudni, ..senkit nem lehet elfelejteni,az emlékek ,vagy legalábbis az érzelmek emlékei mindig is ott lesznek...
Nem egy könnyű helyzet,hogy osztálytársad az illető, de minden akarat kérdése. A magad érdekében elhatározod,hogy nem tekintesz már rá úgy,és nyitott leszel mások felé. A barátkozás még rosszabb helyzetet is szülhet,azt is jobb hanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!