Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felejtsem el vagy mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsem el vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány,évfolyamtársam(11.-esek vagyunk),aki tetszik nekem. Viszont állítása szerint én nem tetszek neki de azért smárolt velem.Meg mindig jött utánam ölelgetett puszilgatott.Aztán romlott a kapcsolatunk mert összebalhéztunk sokszor,és amikor Angol óra volt( Mert az velük van összevonva ) Osztálytársam,egyben egy jó régi barátnőm elkezdett ölelgetni én meg úgye viszonoztam. Odament óra után hozzá és mondta hogy szégyen hogy így akarjuk féltékennyé tenni. Ekkor odamentem hozzá és megkérdeztem mi a probléma? Én nem akarom féltékennyé tenni,és azt mondta ilyen flegmán hogy kopj már le. Én meg otthagytam akkor mondta hogy ne haragudj gyere vissza,de úgye nem mentem vissza. Azóta nem is keresett,ez 2015.11.16 volt. 11.17 én pedig úgyanazt csinálta,amikor beléptem a termükbe,mint mi,osztálytársának a tesóját elkezdte ölelgetni. Ma viszont írtam neki hogy nem e jönne ki beszélni(15kmre lakik,csak lejön az egyik haveromhoz) És azt írta hogy Nem.Mondtam neki hogy akkor suliba miért viselkedtél úgy ahogy?(Itt leírtam neki miket veszünk észre) Erre írta hogy szerinted érdekelsz? Én meg írtam hogy: Igen:D különben nem csinálnád ezeket.(Erre viszont már nem írt vissza,Látta de nem írt.)
2015. nov. 28. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Felejtsd el inkább. Ez a csaj tök hülye
2015. nov. 28. 14:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy sokszor látom:D Minden nap szinte és így elég szar.
2015. nov. 28. 14:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez egy hisztis kis punci, aki maga sem tudja, mit akar.

Hidd el, ha olyan lányt találsz, aki nem játsza el, hogy kellesz neki, meg azt se, hogy nem, hanem tényleg fogsz neki kelleni, azzal sokkal többre mész :)

2015. nov. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!