Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes lettem egy fiúba,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem egy fiúba, hogyan felejtsem el?

Figyelt kérdés
Nem feküdtem le vele és mondta, ha meggondoltam magam még időben írjak... Nagyon hiányzik, egésznap csak rá gondolok, mindenhol őt látom.. Hogyan tudnám elfelejteni?
2015. okt. 23. 16:58
 1/4 anonim válasza:
Ha tényleg szereted, miértvakarod elfelejteni?
2015. okt. 23. 17:41
 2/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Azta rohadt.Nem feküdtél le vele.De jòl tetted.Ès ő nem is jelentkezik?Te,hallod,mi az,hogy ha meggondolod magad,időben szòlj?Ki lenne ez?Ez manipulálàs a köbön!Beképzelt egy tahò hallod.B..nàm falhoz az ilyet.
2015. okt. 23. 18:22
 3/4 anonim válasza:
Nem lenne bölcs döntés erre a pasira időt pazarplnod semmibe vesz csak egy menetre kellesz neki aztán hali .
2015. okt. 23. 22:03
 4/4 anonim válasza:
Írj időben? Ez már az elején rosszul hangzik. Én is voltam ilyen helyzetbe. 2 évig szerettem lehet most is.. És mikor megakart dugni és nem engedtem eppe csak a házbol nem vetett ki. Csak egy menetre kellesz neki. Sajnálom, de ez az igazság.. 17L
2015. dec. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!