Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan felejtsem el őt ha 3...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el őt ha 3 éve vagyok belé viszonzatlanul szerelmes?

Figyelt kérdés
Tetszem neki, de nem szeret. Barátok is vagyunk és egy suliba is járunk még egy évig. Ha ez nem lenne elég még egyszer meg is csókolt és együtt is aludtunk (semmi szex nem volt egyszer se) de mivel részeg volt és elfelejtette ráadásul a szemembe vágta h őt ez a téma nem érdekli és soha többet ne hozzam fel neki. Tudja h szeretem mégis ilyen aljas...... 18/L

2015. aug. 2. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát nemhéz kérdés. Én ugyanígy viszonzatlanul szerettem egy fiút 3 évig, annyi különbséggel, hogy senki se tudta. Akkor ábrándultam ki egy kicsit, amikor először hangosan kimondtam, hogy nem szeretem (cseszegettek vele, hogy biztos bejön) És akkor valami kattant. Annyit bizonygattam másoknak, hogy pár óra alatt rájöttem, hogy hagynom kéne. Még mindig melegen gondolok rá, de nem vagyok reménytelenül szerelmes:) Nem tudom, hogy mennyire fog neked segíteni, de hátha. 18l
2015. aug. 2. 18:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj h vak is látja h szeretem őt. És egyszerűen nem tudom nem szeretni pedig nem érdemli meg. És tudva tudom h szinte bárkit megkaphatnék akkor se. Hiába nem beszéltem vele egy évig utána is szerettem. És amikor már kezdtem elhinni h ő is szeret akkor meg ez van. A pofámba vágja h őt ez nem érdekli. Mintha egy részem meghalt volna. Utána meg olyan dühős voltam h szivem szerint a mai napig ha most meglátnám alaposan pofán verném. De attól még ugyanugy szeretném :(
2015. aug. 2. 18:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Megmondta, hogy nem akar toled semmit, te ennek ellenere uldozod. Es meg o az aljas...

Fel kene noni, az lenne a megoldas.

2015. aug. 2. 18:36
 4/8 A kérdező kommentje:
3 év után mondta azt h az a este nem érdekli. Egyszer nem volt őszinte velem az érzéseit illetően. Soha nem lehetett nála tudni semmit. És mivel mindig is tetszettem neki és mivel elég jóba vagyunk igy soha nem mondta meg mivan. És szerintem annyit elvárhattam volna tőle ha már én elmomdtam neki h szeretem akkor nem bánt meg mégjobban. Legyen férfi és mondja el az igazat. Ne akkor legyen bunkó mikor már megcsókolt és együtt aludtunk. Igy még rosszabbul esett mintha semmi nem történt volna. És igen ő az aljas mert nem őszinte nem volt annyi vér a pucájában h megmondja csak barátként tekint rám
2015. aug. 2. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Tegy ugy mintha mar nem kellene... majd rájön h te igazan szeretted volna. Lehet h akkor mar neked nem kell. :)
2015. aug. 2. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
A "fel kéne nőni" nem segít egyáltalán. A szerelem nem kontrollálható dolog sajnos. Szerintem már az egy nagy előrelépés, hogy tudja, hogy ez így nem jó, nem érdemli meg stb. De ez a felfedezés nem jár együtt avval hogy jó akkor most már nem is szeretem, mert egy sz*r alak. Sajnos nem. Csak az idő segíthet. Idővel elmúlnak az ilyen érzések. Amúgy ha bíztat általában 2-3 év az ilyen fellángolások ideje...de lehet hosszabb is... https://www.youtube.com/watch?v=4Wl4PzsSm54
2015. aug. 2. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Járj bulizni,velem is volt ilyen.

Évekig próbálkoztam egy lánynál.. Ugyan 13 évesen jártunk 3 hónapig,aztán szakított,de én nagyon szerettem.

Bánat bánat hátán,aztán az első bulin, "rám mászott" egy sokkal szebb csaj,és már egy kicsit sem érdekelt. Azóta járok bulizni,minden 3. alkalommal megismerek 1 új csajt,és keresem az igazit.

18F

2015. aug. 2. 19:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Házhoz megy a nő, ez meg elhajtja... Jól megy...
2015. aug. 2. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!