Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éve szerelmes vagyok belé. Hogy felejtsem el?
Én is évekig szerettem egy fiút úgy hogy neki mégcsak nem is tetszettem. Mindaddig szerettem, amég nemjött olyan fiú aki felfigyelt rám! Belészerettem, évekig együtt voltunk majd itt hagyott. Akkor jöttem rá hogy akit évekig csak ámítva szerettem nem is volt szerelem, a beteljesült az igazi!
És én mondom neked szeresd amég szereted, mert én inkább szerettem volna az elsőt reménytelenül mint a beteljesültet aki rengeteg csalódást okozott! Mert ez a fájdalom ezt nehéz feledni, nem a reménytelent!
5 éve?? És én még a saját elmém épségéért aggódtam, amiért 1 év kevés volt nekem kiszeretni valakiből...
De ha ilyen is van, akkor talán nincs is velem nagy baj.
Nálam nyolc évig tartott egy hasonló, reménytelen, persze akkor optimistán többnek gondolt szerelem. Időközben voltam én is mással kétszer is, egyszer néhány hónapig, egyszer félévig, mindkétszer azt hittem, hogy kiszerettem belôle, de csalódottan vettem tudomásul, hogy egyik srácba sem tudtam beleszeretni annyira...aztán a jelenlegi páromnál döbbentem rá, hogy mit is jelent igazán szeretni. :)
Az a tanácsom, amit irtó nehez betartani, jómagamnak se sikerült sokszor: Ne keresd, ne beszélj vele és ami a legfőbb: Ne ábrándozz róla! Próbáld meg elővenni a negativ tulajdonságait -mindenkinvan-és arra koncentrálni, ha eszedbejut, azt a képet tenni hozzá, hogy ő ilyen is tud lenni.
És foglald le magad valami teljesen mással, hogy ne is gondolj rá, könyv, film, sport, hobbi....nyugi! Ne aggódj, minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!