Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki vagy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem , és néha úgy érzem , hogy én is teszek neki , de nem tudom lehet rosszul érzem.Ja a fiú az egyik osztály társam , és nem tudom hogy mondjam el neki vagy felejtsem el2015. dec. 29. 01:38
1/4 anonim válasza:
Ezt tapasztalatból mondom. Sose kavarj vagy legyél együtt osztálytársal nagyon rossz lesz utána. Szerencsére nekem csak fél évet kellett kibírnom utána vele, de az is elég dosos volt. Szóval inkább felejtsd el.
2/4 anonim válasza:
írd le hosszabban akkor segítek :)
3/4 anonim válasza:
Felejtsd el: házinyúlra nem lövünk, mert egy esetleges szakításkor nagyon gubancos lehet a szitu.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak sajnos elég nehéz elfelejteni úgyhogy minden nap vele vagy + meg bentlakásos suliba járok úgyhogy még egy zavaró tényező
2015. dec. 30. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!