Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan felejtsem el a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a barátom exét?

Figyelt kérdés
Tavaly elott egyutt voltunk fel evet a baratommal szakitottam vele (nem azert mert nem szerettem) ő 2 honapra ra osszejott egy masik lannyal akivel en anno joba voltam. Nagyon fajt foleg a facebookos posztok ezt megjobban megnehezitettek. Es egy hulyeseg miatt mert hallottak h a baratomrol beszelek suliba csak annyit mondtam h kivel van egyutt ..a baratom leku..vázott olyanokat mondott nekem h patkany es h ha nem hagyom beken oket keresztet vet ram. Masik ilyen volt h ugye en joba voltam a baratom nővérével es elmentunk egyutt bulizni es jott az exem meg a noje mert ok is a tesojaval akartak lenni... Egy asztalnal ultunk nyaltak faltak egymast arra a zenere tancoltak ami a kozos zenenk volt es en veletlen ki mondtam csak az exem nevet es o elkezdett engem oltogatni kiabalt velem ismet le ku..vazott megfenyegetett es a csaladom is. Utana oda jott hozzam fel orara ra es mondta h hagyam oket beken o nem akar balhet... Sirtam nagyon stb.. Aztan egyszer kimentunk strandra ugyanugy tesojaval,ott voltak ..elkezdett velem hulyeskedni exem ilyesmi ..aztan este hivott h menjek hozza bulizni en nem akartam ennyire megalazkodni de nem tehettem mast mert nem volt semmi amire vagytam volna nala jobban a het honap alatt mig nem volt. Megbeszeltunk mindent szakitott a lannyal es ismet egyutt vagyunk mar 8 honapja. De en mindennap az exére gondolok nem akarok de minden egyes szo, poszt MINDEN eszembe jut es tegnap nala aludtam sirtam mig o aludt mert mar nem birom tiszta paranoias vagyok nem tudom mit tegyek hogyan felejtsem el utalom meg tudnam olni ..Mit tegyek mit??? :(

2016. jan. 29. 11:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire hülye vagy, hogy azok után, amit veled tett a "barátod", újra összejöttél vele, akkor rajtad nem lehet segíteni.

Minden értelmes ember nem kelzdett volna vele újra, és akkor nem kellene azon törni a fejed, hogy az EX-et hogyan felejtsd el.

2016. jan. 29. 11:42
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azok után, hogy nyilvánosan így megalázott és megfenyegetett az exbarátnőjével együtt, te képes voltál újra összejönni vele?

Ne haragudj, de szerintem jobb lenne mind a kettőt elfelejtened, mert most kiszolgáltatott helxzetbe sodortad magad. Ez a szitu kezdete a stockholm szindrómának? Mennyi idős vagy?

2016. jan. 29. 11:43
 3/12 acelsziv ***** válasza:
100%

Te egy hételemetes idióta vagy.

Nyilvánosan megaláz, megfenyeget ok nélkül aztán amikor nincs a másik lyuk akkor jó vagy te is. Nevetséges.

Pff...

2016. jan. 29. 11:49
 4/12 anonim válasza:
100%
Ha ennyi eszed van, hogy egy ekkora patkánnyal együtt jársz, akkor minden egyes nap emlékezz az exére, mert megérdemled.
2016. jan. 29. 12:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Hat koszonom szepen ..ti nem voltatok meg szerelmesek?? Bocsanatot kert 100x is es miattam szakitott vele es nagyon szeret engem nala jobban sose fog senki azert beszelt igy velem mert el akart felejteni es utalni akart engem de nem jott neki ossze. Legyszi ne terjetek el a tematol segiseget kerek nem bantast ..tudom h hulye vagyok oke.. Megkaptam mar parszor de en nem erre akartam kiterni tenyleg nem tudom elfelejteni segitsen mar valaki ..
2016. jan. 29. 13:03
 6/12 anonim válasza:
100%

Akinek nincs gerince, onbecsulese, az megis mit var az elettol.

Nekem ne meseld be hogy szerelmes vagy, mert egy ekkora allatba nem lehet szerelmes senki.

2016. jan. 29. 13:12
 7/12 anonim válasza:
100%
Ja, szóval utólag kitalált egy sztorit, hogy "elfeledtesse" veled, hogy egy büdös patkány. Értem. Megérdemled.
2016. jan. 29. 13:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Királylány! ébresztő! Nem veszed észre, hogy itt mindenki segíteni próbál! Csak sajnos muszáj felráznunk. Hidd el most ezt mondja, de később meg fogod nagyon bánni. Csak nehogy idegösszeomlással kerülj a dokihoz! Lépj ki még időben! Már félig közelítesz ahoz az állapothoz, ez nem szerelem. Higy nekem!
2016. jan. 29. 13:20
 9/12 anonim ***** válasza:
Keress egy normális srácot, aki nem aláz le azért mert el akar felejteni. Ez nagyon csúnya játszma.
2016. jan. 29. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
Na mi lett a nagy kapcsolattal?
2016. aug. 25. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!