Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el őt? Barátom van!
Van egy kapcsolatom, megvagyunk meg minden. Sosem hagynám el. Érzelmileg minden oké, csak szexuálisan néhány alap dolog tabu neki, és én ezt nehezen szokom.
Pár napja rám írt egy barátom, akivel még a mostani párom előtt kibeszéltük a témát, és neki is olyanok az igényei, mint nekem, de emberileg nem jönnénk ki egy párként.
A barátom kicsit elhanyagolt lelkileg a napokban, a srác kedves volt velem, és egy hete nem megy ki a fejemből. Sajnos pont akkor kedveskedett, amikor erre fogékony voltam.
A barátommal átbeszéltünk mindent, minden a régi, de nem tudtam teljesen elfelejteni a srácot. Mármint, néha napközben még eszembe jut, hogy milyen aranyos.
Hogy tudnám végleg megszüntetni azt, hogy kedvesnek és helyesnek lássam?
(Jah, és hogy ne jusson eszembe, amit tavaly mondott szexuális témában)
A híres vagy-vagy teória. vagy az akivel nappal jó de éjjel nem vagy akivel éjjel jó de nappal nem...
Választanod kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!