Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan felejtsem el a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a barátom exét?

Figyelt kérdés
Tavaly elott egyutt voltunk fel evet a baratommal szakitottam vele (nem azert mert nem szerettem) ő 2 honapra ra osszejott egy masik lannyal akivel en anno joba voltam. Nagyon fajt foleg a facebookos posztok ezt megjobban megnehezitettek. Es egy hulyeseg miatt mert hallottak h a baratomrol beszelek suliba csak annyit mondtam h kivel van egyutt ..a baratom leku..vázott olyanokat mondott nekem h patkany es h ha nem hagyom beken oket keresztet vet ram. Masik ilyen volt h ugye en joba voltam a baratom nővérével es elmentunk egyutt bulizni es jott az exem meg a noje mert ok is a tesojaval akartak lenni... Egy asztalnal ultunk nyaltak faltak egymast arra a zenere tancoltak ami a kozos zenenk volt es en veletlen ki mondtam csak az exem nevet es o elkezdett engem oltogatni kiabalt velem ismet le ku..vazott megfenyegetett es a csaladom is. Utana oda jott hozzam fel orara ra es mondta h hagyam oket beken o nem akar balhet... Sirtam nagyon stb.. Aztan egyszer kimentunk strandra ugyanugy tesojaval,ott voltak ..elkezdett velem hulyeskedni exem ilyesmi ..aztan este hivott h menjek hozza bulizni en nem akartam ennyire megalazkodni de nem tehettem mast mert nem volt semmi amire vagytam volna nala jobban a het honap alatt mig nem volt. Megbeszeltunk mindent szakitott a lannyal es ismet egyutt vagyunk mar 8 honapja. De en mindennap az exére gondolok nem akarok de minden egyes szo, poszt MINDEN eszembe jut es tegnap nala aludtam sirtam mig o aludt mert mar nem birom tiszta paranoias vagyok nem tudom mit tegyek hogyan felejtsem el utalom meg tudnam olni ..Mit tegyek mit??? :(

2016. jan. 29. 11:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ja bocsi privatba másra válaszoltam,nem tudtam,hogy erre gondolsz..nem lett semmi vége lett,hala istennek megjott az eszem :)
2016. szept. 5. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Sikerült már találnod egy értelmes srácot?
2016. szept. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!