Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki elmagyarázná?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés

Szóóóval.

Először is felsorolom a "szereplőket". 2 lány (Nevezzük most B-nek, és SZ-nek) és 3 fiú (Legyen egy CS, egy ZS [én], és egy T)

B jóban van mindenkivel, T az ikertesója, CS a szerelme (együtt vannak).

SZ utálja ZS-t és CS-t (+ a kivülállók nagyon nagy részét).

CS utálja SZ-t.

ZS összeveszett CS-vel, utálja SZ-t.

(A továbbiakban csak T-nek nincs szerepe)

Szóval...

- B szerint SZ el van szállva magától. (Ettől még nagyon jó barátok...)

- B szerint CS sokszor megbántja őt, ez fáj is neki, de attól még szereti.

- B (elvileg) ZS előtt a legnyitottabb, tanácsokat kér, (elvileg) bízik benne.

- B preferált kommunákiós eszköze a telefon->Facebook, amit egyedül ZS nem támogat.

- ZS B-vel jó kapcsolatot ápol, bár párszor elgurul a gyógyszer nála, és indokolatlanul is ideges lesz. (általában a következő pont miatt...)

- ZS-t frusztrálja az, hogy B a szerelmi problémáit vele akarja megbeszélni, nem CS-vel akivel ugye értelemszerűen kellene.

- ZS szerint CS lelkileg se tudja eldönteni, hogy a régi, vagy az új lányt (szerelmet ha úgy tetszik) válassza....

- CS és SZ közben utálják egymást CS volt barátnője miatt.

A probléma:

B és ZS régóta terveznek egy együtt töltött napot, amit CS is támogat. CS szívesen focizik ZS-vel.

CS és ZS pénteken délután lebeszélik a másnapi futballt du. 5-re, este pedig ZS és B lebeszélik a másnapot. (B közben tanácsot kér a kapcsolatával kapcsolatban ZS-től, s közben odáig is eljut, hogy konkrétan a szakítást fontolgatja, de végül ez valahogy eltűnik a ködbe) VISZONT!

Miközben ZS és B a másnapot tervezik, CS szépen lebeszéli a találkát B-vel másnapra, rögtön az utánra, hogy ZS hazament, amit elvileg a foci követett volna... Persze CS ezt úgy beszélte meg, hogy B a fociról semmit ne tudjon, ZS pedig azt ne tudja, hogy nem lesz foci...

ZS B-től tudja meg, hogy CS ezáltal egy igéretet szegett meg.

ZS-t elkapja az ideg, hogy CS mit képzel, eközben B-nek fogalma sincs hogy mitől lett ZS hirtelen ideges. ZS elkezd értetlenkedni CS-nek, aki mentené a helyzetet, de nem tudja. B eközben csak tűri ZS idegességi rohamát, ami azután csak növekedik, hogy CS konkrétan hergeli azzal, hogy nem érti, hogy mi is a baja ZS-nek. (Zs baja az igéretszegés, és az információ átadás hiánya a baja...)

Eltelik az este, jön a másnap.

B kezdi a reggelt. Először lemondja CS-vel a programot, aztán később ZS-vel is, allergia miatt. ZS ezt megérti, jobbulást kíván neki. Pár perccel később, B a tegnapi fontolgatását, és "sajnálkozását" fittyet hányva elkezdi újra feltétel nélkül szeretni CS-t, mondván: "Ha van egy ember akiert oda vagy.. De kozben kikeszit mert fuuu.. Es en elmondtam mi van. Attol meg szeretem. De faj" (TŐLE IDÉZVE!!!)

ZS türelmének itt a vége, nyers őszinteséggel elkezdi szórni a regényeket B-nek, amire azon kívül, hogy többet nem mond el semmit Zs-nek nem tud egyebet reagálni.

ZS-t aznap este, de még másnap reggel is a történtek gyötrik, szomorú, és többször is bocsánatot kér B-től, de ő nem igazán reagál.

És akkor a kérdések:

ZS jogosan haragszik CS-re, hogy igéretet szegett?

ZS-nek ezek után mit kéne lépnie?

+

B szerelmi logikáját elmagyarázza valaki...?

Ti mit szűrtök le a történetből?

2016. jún. 26. 18:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Azt hogy 5-re jön focizni... Tudom elég hülye indok, de B-nek nem szólt arról, hogy jön focizni, míg B simán elmondta neki, hogy velem lesz egész nap...

De CS még nekem se szólt, hogy mégse ér rá.

><

2016. jún. 26. 18:49
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez bonyolultabb, mint egy matek szöveges feladat:D
2016. jún. 26. 20:37
 13/23 anonim ***** válasza:
Szóljál B-nek hogy fejezze be a kamuzást ,mert Cs .megkeresi és szembesiti a valósággal
2016. jún. 26. 20:40
 14/23 A kérdező kommentje:

#12 Most mondanám, hogy megértem, de pont hogy nem. Emelt matekos voltam Általánosban, és nagyon jó matekos vagyok.

#13 Wut? Fejtsd ki kérlek... xD

2016. jún. 26. 20:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Na jó akkor téged az akaszt ki ennyire,hogy B-t az aktuális barátja nem érdemli meg és neked vinnyog,hogy az említett hím egy gyökér.Jól értelmezem a problémát?
2016. jún. 26. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:
röviden csak annyi,hogy B-Cs-vel beszéljen ne mással ha valami problémája van
2016. jún. 26. 21:17
 17/23 A kérdező kommentje:

#15 Leegyszerűsítve ja.

#16 Félig... Ők a közös bajaikat egymással beszéljék meg...

2016. jún. 26. 21:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Most mondanám h. hagyd ott őket, mert ki fognak készíteni, de "B" előbb utóbb vissza fog menni hozzád, mert nem fogja kibírni, hogy nincs lelki támasza.
2016. jún. 26. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Miért nem jössz össze B-vel? Lehet,hogy többet akar tőled,csak nem mondta még el,vagy ez nem jött szóba köztetek?
2016. jún. 26. 21:39
 20/23 A kérdező kommentje:

Neki egyszerre van sok, s közben egy lelkitámasza se.

Mindenkinek elmond dolgokat, de bőven nekem nyílt meg a legjobban. Én tudtam eddig a legtöbb baját, s őszinte voltam vele, tanásokat kért... Ha ezek után esetleg megbeszéli CS-vel, vagy SZ-el a dolgokat, lehet, hogy nem fog minden héten összeveszni valamelyikükkel...

Nagyon remélem, hogy vagy megint bizalmat szavaz nekem, vagy másnak, de végre talál egy embert, aki tényleg értékeli őt...

#19 Szóba se jött... Én örültem neki, mikor össze jött CS-vel, azt hittem vele végre boldog, de aztán kiderült hogy mégsem annyira élvezi a dolgot...

Lehet hogy többet akar, de nem igazán látszik. Előbb hinné azt az ember, hogy én próbálok udvarolni neki, minthogy ő nekem. Pedig nem is próbálkozok...

2016. jún. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!