Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná, mi a probléma velem?
Barátzóna na ettől kapok infarktust.
Ha ilyen kifejezéseket használsz ne csodálkozz
Hogy őszinte legyek, pontosan ugyan ez a probléma áll fenn nálam is. A gond az, hogy ezek a jellemzők, amiket leírtál, az, amelyik a barátzónába tesz. Mondhatja minden egyes nő, hogy neki az kell amit leírtál, de valójában mind tudjuk, hogy mit választanak.
Nekik egy olyan ember kell, aki után futhatnak, aki lerombolja az önbizalmukat, olyan, aki értéktelenként kezeli őket, egészen addig, amíg ő maguk is elnem hiszik. Aztán ha szakítanak, elmondják, hogy minden pasi egy rohadt mocsok szemét állat, de azt képtelenek észrevenni, hogy aki nekik kell, az ott van a kib*szott barátzónában.
Kitartást haver, de maradj olyan amilyen vagy. Ne játsz meg valaki olyant aki nem te vagy, és egy lány ( a megfelelő lány) aki jó időben jó helyen ott lesz, ahol te, találkozni fogsz vele, és olyan boldog leszel, mint még soha:) csak kitartás és türelem az egész:)
Kedves első! Igen,az vagyok és nem,semmiképp se eleht rossz hírem,tekintve,higy szeptemberben kezdtem egyetemen,teljesen új környék,teljesen ismeretlen emberek... De ez van.
Kedves második! Hát elnézést,nem akartam ezt a szót használni - legkevésbé megbántani-,de ha ezt írom,mindenkinek rögtön beugrik,miről is van szó. Vagy nem így gondolod?
Kedves harmadik! Sajnálom ha hasonló dolgokon mész keresztül. :( Igen,én is mindig azzal vigasztalom magam,higy ez pusztán egy újabb huppanó volt az igazihoz vezető göröngyös és kanyargó úton,mégse tudom teljesen elhinni... De csak lesz valahogy,megpróbálok ennek ellenére nyitott szemmel járni,és várni a csodát. :)
Nem szoktam bunkózni,de ha egy lány tényleg tetszik... néha van az,hogy hiába vagy máskor a legmagabiztosabb, egyszerűen mellette úgy érzed:"Nehogy vmi hülyeséget mondj,ahogy szoktad általában.. Még nem tartotok ott,h értékelje az agyament humorod..." És visszafogom magam. Direkt,mert nem akarom elijeszteni. Ez lenne a probléma? (A poenok csak akkor hatasosak ha valaki igazan ismer es tudja,h tenyleg csak poen. De ha megse adja az eselyt,akkor nem is tudhatja,szoval inkabb csak a 100% ig hatasos poenokra hagyatkozok ilyenkor..)
Amúgy én se tudom mostmár. :/
És nem probléma,ertettem en es koszonom a valaszod! :)
De hogyan tegyem büszkeve azzal,h beszel velem? Komolyan,ha mar ennyit segitettetek,meg egy kis tampont jol jonne. :D
Mi tortent a regi ertekekkel,h minden lany azt akarja,h hercegnokent kezeljek? :/ Lehet csak rossz korba szulettem...
Hat semmikeppen se osztom a harmadik valaszolo velemyenet,miszerint csak a bunko,csak a lekezelo pasik kellenek a lanyoknak - legalabbis nem akarom elhinni. Es mivel en keptelen lennek azza valni,igy inkabb tenyleg varok arra,aki azert szeret engem,aki vagyok,megha ez azt jelenti,h meg evekig leszek maganyos...
Otoske vagyok:)
Ha latod a lanyon hogy bejovos vagy te is neki, szerintem annyira nem kell visszafognod magad. Maradj egy kicsit titokzatos, de azert a humor az humor, az kell. 😀 Azzal lehet a legjobban tarolni :D Szemelyes tapasztalat;
Volt egy srac, vele beszelgettem blablabla, aztan jott a randi.:) Hat, oszinte kell legyek, annyira nem ereztem jol magam, egeszen addig, mig meg nem mutatta humoros oldalat. Nem levegovetel nelkul mondta a poenjait, csak ugy neha-neha mondott egyet, es en olyan jol szorakoztam rajta, hogy amig a randi elejen 10\4-est adtam volna, addig a randi vegen mar 10\7. 😃 Persze, mindenki mas meg minden, de amig nem favicceket dobalsz (jo na, neha az is tud aratni:D) addig szerintem sinen vagy. Legyel aranyos, bokolos, de nem nyomulos. Es jegyezd meg, a humor kell, nagyon jo feszko oldo:) Sok sikert kivanok megegszer, es joejszakat mindenkineeeek 😴🙋
Kedves kilences - vagy otos,ahogy jobban tetszik :D
Igy,hogy megmondtad,h az otodiket is te kommentelted,visszaolvastam azt is,es akkor ott is adnek nehany valaszt,ami kimaradt.
Igen,lehet ebben megis igaza van a harmadiknak,sajnos tapasztalat mutatja,hogy a lanyok csak addig vagynak olyanra,mint en,amig ott nem vagyok...
Kulsoseg engem sohase mozgatott,ezt akarki kerdezte meg tolem,en mindig azt feleltem:ket dolog van nalam ami fontos egy lanyban,megpedig legyenek kozos erdeklodeseink (de azert ne minden,mert akkor hogy tudnank ravenni a masikat,h ujdonsagot probaljon ki? :D) es ami igazan meg szokott fogni engem,az a mosolya. Nyalas szoveg,de mivel neha elegge szarul szoktam magam erezni,igy hihetetlen erzessel tolt el latni egy onfeledt kacajt.
Nem szoktam faviccekkel dobalozni,nem is tudok fejbol vicceket,nem talaltam ertelmet megjegyezni,mert mindig kihagytam vmi kis reszletet... ezert szoktam sajat humorra tamaszkodni,bar egyesek szerint az eleg..meredek. :)
Es en pedig koszonom neked mind a segitseget,mind a biztatast! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!