Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Felejtés?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Felejtés?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel nem túl régóta beszélünk. (Kb. 2-3 hete) Azóta sokat találkoztunk. Hárman. Én, ő és a legjobb barátnőm. Én beszélek vele. A barátnőm tudomásom szerint nem. Ezért nekem nagyon jó kapcsolatom van a fiúval. Sok mindent elmond, és én is neki. Viszont kiderült, hogy a barátőmet szereti..nagyon kiakadtam. Aztán a lány is bevallotta, hogy talán szereti. (Nekem vallotta be) Nem tudja eldönteni, hogy mit érez.

Ez volt pár napja.

Most pedig a fiú a barátnőmnek is bevallotta. A lány pedig miattam megírta neki, hogy nem lehetnek együtt mert nem szereti és nem is fogja tehát ne várjon rá keressen mást. (Persze ezt jól megfogalmazva és kedvesebben.)

Beszéltem a fiúval és mondta, hogy nem tudja azt mondani, hogy szerette. Mert őt nem ismeri annyira. Tehát tetszett neki. Ez volt csak.

De 2 hete kb azt mondta, hogy én nem jövök be neki.

De azóta nagyon sokat beszélünk. Sokat ír rám ő. Van témánk. Sok a közös bennünk.

De nem tudom mit tegyek. Nagyon rossz nekem az, hogy ő nem érez semmit. Segítsetek légy szíves. Mit tehetnék?

Előre is köszönöm:) (Trollok kíméljenek)

2016. ápr. 17. 17:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta hogy nem jössz be neki akkor nem.A barátnőd meg nagyon aranyos lehet hogy MIATTAD nem jött össze azzal aki neki is tetszett..Felejtés:)
2016. ápr. 17. 18:29
 2/2 anonim ***** válasza:
A barátnőd miattad pattintotta le. Nem lenne túl szép dolog, ha Te meg ezek után ráhajtanál. Különben sem jössz be neki. Szerintem felejtsd el a srácot, most a barátságotok nyert, becsüld meg az ilyen barátnőt!
2016. ápr. 18. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!