Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most hogy van?
Az elején szögezzük le hogy 14 éves fiú vagyok.
Az lenne a kérdés hogy mit tennétek a helyemben.
Van egy lány (14 éves) akit én nagyon kedvelek.
Osztálytársam és nagyon jó barátok lettünk. Én közöltem neki hogy kedvelem és ő erre csak annyit mondott: "Én is kedvellek mint barátot, de csak azért mert nem szeretne elveszíteni mint barátot".. És mintha másnap mi sem történt volna ugyan úgy beszélgettem vele s semmi változás nem volt egymás iránt.. És én számára egy "lelki társ" vagyok. Mindíg megérzem ha valami baja van és segítek neki még a mai napig is. Nem bírom ezt a szorongást.. Megpróbáltam elfelejteni de nem tudom egyszerüen nem megy. Szerintetek mit csináljak? (Válaszokat előre is köszönöm)
Nem tetszel neki de szereté ha csak barátok maradnátok mert attól fél ha össze jöttök majd szakítotok akkor már nem lehettek ilyen jó barátok
Én ezt tudom leszűrni a szövegből...
Próbálj te is csak barátilag gondolni rá... Menni fog majd ne aggódj. Csak idő kell.😊
Nekem is van egy nagyon közel álló fiú barátom,és képtelen lennék kibírni nélküle.Ő már mondta,hogy többet szeretne,de nekem ott van egy másik iskolatárs.Amúgy sem kockáztatnám a barátságom annak ellenére sem,hogy már szinte az osztályban egy párnak néznek.Osztálytársak összejövése amúgy sem valami jó ötlet,a jó barátok meg már egy pazar hiba
Biztos lesz egy másik lány,járj nyitott szemmel.
Köszönöm a segítségeke! Próbálom úgymond "leszarni" a dolgokat kisseb-nagyobb sikerrel.
Csak azt hiszem hogy nem én fogom elrontani a barátságunkat hanem ő.. Köszönöm az eddigi kommenteket mindenre ment a zöld hüvelykujj :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!