Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? El fogom felejteni valaha?
Nagyon régóta ismerem ezt a fiút és mondhatni egész jóban vagyunk. Annyit nem találkozunk,hogy baráti kapcsolatot tudjak kialakítani vele de azt hiszem nem is menne.
Egy éve kezdődött,amikor először "észrevettem". És azóta csak kavarognak az érzéseim. Volt egy időszak amikor sikerült kivernem a fejemből és lemondanom róla,aztán ismét visszatértek az érzéseim. Aztán rájöttem,hogy felesleges rágondolnom úgysem lehet az enyém. Most viszont megint felkeltette bennem a reményt,bár én sem tudom miért. Csak úgy érzem ennek sosem lesz vége. Folyamatosan rágondolok,mindenkit hozzá hasonlítok. Mindig olyat kerestem aki hasonlít rám,vele pedig semmiben nem egyezik az ízlésünk. És mégis csak ő kell. Valaki aki hasonló helyzetben van tudna valamit tanácsolni?:(
1. opció: Lehet belőle valami, ha közeledsz felé. Valahogy megpróbálod kideríteni, hogy ő mit gondol rólad. Rá írsz esetleg Facebookon ilyesmi.
2. opció: Nem lesz belőle semmi. Megpróbálod elfelejteni. Megszüntetsz minden kapcsolatot vele.
De a leírtak alapján tényleg szerelem, így ne add fel. Hátha összejön az!
Köszönöm a válaszodat és a biztatást is,valószínű tényleg nem kellene feladnom:)
Ment a zöld kész:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!