Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Most akkor mi van? Valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Valaki elmagyarázná ezt nekem?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyjából már másfél hónapja vagyunk együtt, és 4 napja benyögött nekem egy olyat, hogy ő nem bír X évet (4-5 évet) várni rám, meg az is hogy majd csak keveset fogunk tudni beszélni, vagy még annyit se, és hogy tudja hogy hamarosan szakítani fog.. tegnap előtt amikor aludtam, hallottam ahogy azt mondogatja nekem, hogy ÉN szakítsak VELE, hogy könnyebb legyen, és mert jön majd más lány úgyis.... Tegnap beszéltünk, és kérdeztem tőle, hogy egyáltalán most akkor mi miért van stb, és mondja nekem, hogy egy ideje valami megváltozott, de még mindig ugyan úgy szeret, csak valami mindig "visszahúzza"... és ez szerinte a Távolság.... Erre, tegnap elkezdte azt, hogy ő folytatni szeretné, és ameddig bírjuk addig bírjuk, aztán majd lesz valami.. nagyon szar érzés annak a tudata, hogy bármikor mondhat egy olyat, hogy "szakítok", és találhat valaki mást helyettem..... mit tudnék tenni? :( nagyon szeretem őt.. de mi ez hogy "valami egy ideje megváltozott, de még mindig szeret, csak valami (a táv) visszahúzza őt, és nem akarja ezt engedni neki ezért együtt marad velem"???? :(
2015. szept. 19. 07:30
 1/2 anonim ***** válasza:
ha jól veszem ki, akkor attól fél hogy a kapcsolatotok nem bírja ki a távolságot. vagy ez csak egy fedősztori arra amiért igazából be akarta fejezni, én ezekre tudok gondolni
2015. szept. 19. 08:08
 2/2 A kérdező kommentje:
dehát akkor miért mondta tegnap este fele hogy kezdjük újra? :(
2015. szept. 19. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!