Aki szimpatizál a menekültekkel, kérem elmagyarázná?
Az, hogy valaki átdobta a gyerekét az inkább végső elkeseredés lehet egy szülőtől. Figyelembe kell venni, hogy biztos elképesztő a lelkiállapotuk.
De ugye nem ezzel van a baj, hanem, hogy nem hajlandóak tisztelni a jogszabályokat, nem hajlandóak törvényes módon haladni és hát ugye én is láttam, hogy ott dobálják a magyar rendőröket, stb stb.
Ez az egész szituáció borzalmas, mindkét oldalról, és morálisan is megoldhatatlan. Csak sajnálkozni tudok, hogy mi történik.
Viszont ha nincs ellenállás, akkor előbb-utóbb egész Európát elárasztja a menekültáradat, a fél Közel-Kelet és Afrika háborús övezet, vagy más szempontból élhetetlen.
"Figyelembe kell venni, hogy biztos elképesztő a lelkiállapotuk. "
Érdekesnek tartom, hogy míg a magyar rendőrök sorfalát kővel dobálják, a szerb rendőrök ott sétálgatnak közöttük, jelenleg az RT élő videóján első szerb rendőri szóra mennek odébb. Mintha speciálisan és kifejezetten a magyar rendőrökre lennének kihegyezve. Ez nem lelkiállapot kérdése. Eleve: mit keres a gyerekkel a kerítés mellett, ahol az egyik oldal kővel, a másik oldal könnygázzal dobálkozik? Főleg tudva azt, hogy másfelé eljuthatnak álmaik Németországába. Ráadásul a buszok ott várnak rájuk, hogy vigyék őket a horvát határhoz.
#Koplárovics Béci
Nem éppen erre gondoltam. Inkább a családanyákra/apákra, nem pedig a rendőrök ellen támadókra.
Aki szimpatizál a menekültekkel az Jobbikos.
Hiszen a nagy Vona is megmondta már, hogy az Iszlám az emberiség utolsó mentsvára, és hogy az lenne az ideális, ha Budapesten a választásokkor nem az ÁVH grasszálna, hanem az Iráni Forradalmi Gárda.
"Aki szimpatizál a menekültekkel az Jobbikos."
Persze persze, csomagoljunk mindenkit felcímkézett dobozokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!