Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Aki szimpatizál a menekültekke...

Aki szimpatizál a menekültekkel, kérem elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Milyen ember az ,aki gyerekeket képes átdobni a kerítésen?Komolyan ettől vár valaki sajnálatot?Ezek után nem írnám le ,mit kívánok nekik tiszta szívemből.M1 közvetítésében láttam.
2015. szept. 16. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Az, hogy valaki átdobta a gyerekét az inkább végső elkeseredés lehet egy szülőtől. Figyelembe kell venni, hogy biztos elképesztő a lelkiállapotuk.

De ugye nem ezzel van a baj, hanem, hogy nem hajlandóak tisztelni a jogszabályokat, nem hajlandóak törvényes módon haladni és hát ugye én is láttam, hogy ott dobálják a magyar rendőröket, stb stb.

2015. szept. 16. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Ez az egész szituáció borzalmas, mindkét oldalról, és morálisan is megoldhatatlan. Csak sajnálkozni tudok, hogy mi történik.

Viszont ha nincs ellenállás, akkor előbb-utóbb egész Európát elárasztja a menekültáradat, a fél Közel-Kelet és Afrika háborús övezet, vagy más szempontból élhetetlen.

2015. szept. 16. 18:17
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Figyelembe kell venni, hogy biztos elképesztő a lelkiállapotuk. "

Érdekesnek tartom, hogy míg a magyar rendőrök sorfalát kővel dobálják, a szerb rendőrök ott sétálgatnak közöttük, jelenleg az RT élő videóján első szerb rendőri szóra mennek odébb. Mintha speciálisan és kifejezetten a magyar rendőrökre lennének kihegyezve. Ez nem lelkiállapot kérdése. Eleve: mit keres a gyerekkel a kerítés mellett, ahol az egyik oldal kővel, a másik oldal könnygázzal dobálkozik? Főleg tudva azt, hogy másfelé eljuthatnak álmaik Németországába. Ráadásul a buszok ott várnak rájuk, hogy vigyék őket a horvát határhoz.

2015. szept. 16. 18:32
 4/8 anonim ***** válasza:

#Koplárovics Béci

Nem éppen erre gondoltam. Inkább a családanyákra/apákra, nem pedig a rendőrök ellen támadókra.

2015. szept. 16. 18:33
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Aki szimpatizál a menekültekkel az Jobbikos.

Hiszen a nagy Vona is megmondta már, hogy az Iszlám az emberiség utolsó mentsvára, és hogy az lenne az ideális, ha Budapesten a választásokkor nem az ÁVH grasszálna, hanem az Iráni Forradalmi Gárda.

2015. szept. 16. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Nem fogják, mert nincsenek érveik. Az ösztönlény az érzelmekre hallgat, ahogy a liberálisok nagy része és ezek a harmadik világbeliek is. Nincsenek valódi érveik a tetteikre, csak ennyi, hogy "úgy éreztem, hogy ez a helyes..." és hasonló megfoghatatlan maszlagok.
2015. szept. 16. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell besz@rni, ébred már Európa. Borszasztóan sajnálom kimondani de sajnos ilyen esetek kellenek ahhoz, hogy a végtelenségig eltunyult EU megrázza magát és felismerje a veszélyt. Minden tiszteletem a rendőreinké, katonáinké és azoké akik álljàk ezt sarat. Nagyon nagyot nőttek a szememben és őszintén remélem, hogy egynek sem esik baja.
2015. szept. 16. 19:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"Aki szimpatizál a menekültekkel az Jobbikos."

Persze persze, csomagoljunk mindenkit felcímkézett dobozokba.

2015. szept. 16. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!