Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben nem értem a logikát, valaki elmagyarazna? : )
"Ha megküzdhet érted:
Egy pasi sokkal könnyebben észrevesz egy olyan lányt, aki nem foglalkozik vele, mint azt, aki mindent elkövet, hogy ránézzen. Jobban beleég a fejébe a titokzatos leányzó, aki rá sem hederített, és kihívásnak fogja tekinteni, hogy meghódítson. Éppen ezért ne úgy próbáld meg kicsikarni a figyelmét, hogy feltűnően és egyértelműen ráakaszkodsz, inkább húzódj a háttérbe."
ezt a reszt egy cikkben olvastam.
de ha en nem figyelek rá, akkor eszre se fog venni.
mert az oké, hogy nem kell, hogy mindig én legyek a figyelem középpontjában, de ha mindig csak a hatterben maradok,akkor fel se fogok neki tunni. vagy?
Nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány, de végülis mindegy, érteni fogod a példát.
16 éves vagyok, és azok a fiúk, akik tetszenek nekem le se szarnak. Viszont azok a fiúk, akiket én észre sem veszek, küzdenek értem. És ez majdnem mindig így van. Eléggé furcsa, de tényleg így van.
lány vagyok :)
1. engem azok se vesznek eszre, akik nekem nem jonnek be/nem veszek eszre
de azok, akik tetszenek nem tudjak, hogy bejonnek, nem utalok rá :D
az konnyen lehet :DDDDD
de ezek szerint senkinek e :'D
ez hülyeség, tuti valami ostoba nő írta ezt a cikket
ha csak ül a sarokban és rám se néz akkor én hogy a francba kedveljem meg? maximum akkor ha a csaj egy bombázó de akkor is csak a testébe szeretek bele
de ha a csaj odajön és beszélget, keresi a társaságom (és nem ara a nyomulásról beszélek) akkor megkedvelhetem a személyiségét, érezhetem azt h érdeklődik irántam és lépek
ez a kihívásnak, meghódításnak tekinthetőség pedig teljesen más, egyáltalán nem így működik
hát....mivel senki se utalt még rá, hogy tetszenek neki, ezert gondolom, hogy nem jövök be senkinek se :D
na én kb rá se merek nézni senkire se ( mármint aki tetszik/szerintem jól néz ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!