Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben nem értem a logikát, valaki elmagyarazna? : )
"Ha megküzdhet érted:
Egy pasi sokkal könnyebben észrevesz egy olyan lányt, aki nem foglalkozik vele, mint azt, aki mindent elkövet, hogy ránézzen. Jobban beleég a fejébe a titokzatos leányzó, aki rá sem hederített, és kihívásnak fogja tekinteni, hogy meghódítson. Éppen ezért ne úgy próbáld meg kicsikarni a figyelmét, hogy feltűnően és egyértelműen ráakaszkodsz, inkább húzódj a háttérbe."
ezt a reszt egy cikkben olvastam.
de ha en nem figyelek rá, akkor eszre se fog venni.
mert az oké, hogy nem kell, hogy mindig én legyek a figyelem középpontjában, de ha mindig csak a hatterben maradok,akkor fel se fogok neki tunni. vagy?
néha ránézek, de csak 1-2 mp-ig, szóval csak nagyon rövid ideig
szemezni senkivel se merek :/ :(
hát...én próbálok csinos lenni :/
Ha észre se vesz, meg ha próbálkozok is vele dumálni, azt érzem, hogy totál nem érdeklem, azzal nem belé szeretek, hanem ha még előtte be is jött, akkor se próbálkozok be nála, mert minek egy visszautasítás. Nálam, ahhoz hogy mondjuk randira hívjam, egy minimális érdeklődést neki is kell mutatnia. Beszélgetéskor is látszik, hogy csak a kérdéseimre válaszolgat vagy pedig neki is van kedve dumálni. Ha azt látom, hogy csak azt várja h fogyjunk már ki a témából és húzzak onnan, azzal nem fogja magát megkedveltetni.
Nem gondolok én nagy dolgokra, mert azért nagy részt a fiúnak kell kezdeményeznie, elég ha néha ő is rám köszön iskolában, vagy miután már 3-4 alkalommal ráírtam fb-n, akkor egyszer ő is keres. Na, az ilyeneknél már bepróbálkozok, mert ennek értelme is van, van esély a sikerre.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!