Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki elmagyarázná?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki elmagyarázná?

Figyelt kérdés

Szóóóval.

Először is felsorolom a "szereplőket". 2 lány (Nevezzük most B-nek, és SZ-nek) és 3 fiú (Legyen egy CS, egy ZS [én], és egy T)

B jóban van mindenkivel, T az ikertesója, CS a szerelme (együtt vannak).

SZ utálja ZS-t és CS-t (+ a kivülállók nagyon nagy részét).

CS utálja SZ-t.

ZS összeveszett CS-vel, utálja SZ-t.

(A továbbiakban csak T-nek nincs szerepe)

Szóval...

- B szerint SZ el van szállva magától. (Ettől még nagyon jó barátok...)

- B szerint CS sokszor megbántja őt, ez fáj is neki, de attól még szereti.

- B (elvileg) ZS előtt a legnyitottabb, tanácsokat kér, (elvileg) bízik benne.

- B preferált kommunákiós eszköze a telefon->Facebook, amit egyedül ZS nem támogat.

- ZS B-vel jó kapcsolatot ápol, bár párszor elgurul a gyógyszer nála, és indokolatlanul is ideges lesz. (általában a következő pont miatt...)

- ZS-t frusztrálja az, hogy B a szerelmi problémáit vele akarja megbeszélni, nem CS-vel akivel ugye értelemszerűen kellene.

- ZS szerint CS lelkileg se tudja eldönteni, hogy a régi, vagy az új lányt (szerelmet ha úgy tetszik) válassza....

- CS és SZ közben utálják egymást CS volt barátnője miatt.

A probléma:

B és ZS régóta terveznek egy együtt töltött napot, amit CS is támogat. CS szívesen focizik ZS-vel.

CS és ZS pénteken délután lebeszélik a másnapi futballt du. 5-re, este pedig ZS és B lebeszélik a másnapot. (B közben tanácsot kér a kapcsolatával kapcsolatban ZS-től, s közben odáig is eljut, hogy konkrétan a szakítást fontolgatja, de végül ez valahogy eltűnik a ködbe) VISZONT!

Miközben ZS és B a másnapot tervezik, CS szépen lebeszéli a találkát B-vel másnapra, rögtön az utánra, hogy ZS hazament, amit elvileg a foci követett volna... Persze CS ezt úgy beszélte meg, hogy B a fociról semmit ne tudjon, ZS pedig azt ne tudja, hogy nem lesz foci...

ZS B-től tudja meg, hogy CS ezáltal egy igéretet szegett meg.

ZS-t elkapja az ideg, hogy CS mit képzel, eközben B-nek fogalma sincs hogy mitől lett ZS hirtelen ideges. ZS elkezd értetlenkedni CS-nek, aki mentené a helyzetet, de nem tudja. B eközben csak tűri ZS idegességi rohamát, ami azután csak növekedik, hogy CS konkrétan hergeli azzal, hogy nem érti, hogy mi is a baja ZS-nek. (Zs baja az igéretszegés, és az információ átadás hiánya a baja...)

Eltelik az este, jön a másnap.

B kezdi a reggelt. Először lemondja CS-vel a programot, aztán később ZS-vel is, allergia miatt. ZS ezt megérti, jobbulást kíván neki. Pár perccel később, B a tegnapi fontolgatását, és "sajnálkozását" fittyet hányva elkezdi újra feltétel nélkül szeretni CS-t, mondván: "Ha van egy ember akiert oda vagy.. De kozben kikeszit mert fuuu.. Es en elmondtam mi van. Attol meg szeretem. De faj" (TŐLE IDÉZVE!!!)

ZS türelmének itt a vége, nyers őszinteséggel elkezdi szórni a regényeket B-nek, amire azon kívül, hogy többet nem mond el semmit Zs-nek nem tud egyebet reagálni.

ZS-t aznap este, de még másnap reggel is a történtek gyötrik, szomorú, és többször is bocsánatot kér B-től, de ő nem igazán reagál.

És akkor a kérdések:

ZS jogosan haragszik CS-re, hogy igéretet szegett?

ZS-nek ezek után mit kéne lépnie?

+

B szerelmi logikáját elmagyarázza valaki...?

Ti mit szűrtök le a történetből?

2016. jún. 26. 18:01
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
63%
He?
2016. jún. 26. 18:03
 2/23 A kérdező kommentje:

Mi az...? :D Hosszú...? Nem érted netalántán...?

Megértem... :P

2016. jún. 26. 18:06
 3/23 anonim ***** válasza:
Nem érte meg elolvasni+megérteni:3 Nem is kapsz választ>.<
2016. jún. 26. 18:14
 4/23 A kérdező kommentje:
Hát jó. :D
2016. jún. 26. 18:18
 5/23 anonim ***** válasza:
Ahha,hát megpróbáltam felfogni a dolgod,és jogosan "haragszol",de fölösleges.Lépned szerintem semmit nem kellene."B" szerelmi logikáját nem fogod megérten soha!Végül azt szűröm le, nem kellene,hogy "B" és "Cs" lelki szemetese legyél,a másik dolog,hogy neked lehet bejön "B" és nem biztos,hogy az ígéret szegéssel van bajod... Egyébként,ha frusztrálnak az események szép higgadtan mond meg nekik,hogy nem érdekel.
2016. jún. 26. 18:19
 6/23 A kérdező kommentje:

Bejönni tökre bejön, de én úgy vagyok vele, hogy ő legyen boldog, és akkor én is az vagyok. Nem akarok minden áron a szerelme meg ilyesmije lenni... Lehet hogy csak szimplán féltékenységi rohamot kaptam? ._. (Nem tudom eldönteni.)

Amúgy köszi a választ :D

2016. jún. 26. 18:23
 7/23 anonim ***** válasza:

Gyanús a roham megnevezése :DD

Hát majd kiforrja magát,szívi! :D

2016. jún. 26. 18:27
 8/23 A kérdező kommentje:

Ja, csak addigra már lehet, hogy az ereimet is felvágom, B hülye szerelmi logikája miatt...

B amúgy kb. 2hetetne összeveszik Sz-el, ami elég sokszor idegesít engem. Megmondtam neki, hogy akkor hagyja ott, de nem.

Aztán most itt van CS is... B is tudja, hogy CS általában le se szarja, még beszélgetni se tudnak miről, de szereti... Tőlem meg kéri a tanácsot. Hát öhm... :D

Ők is összevesznek vagy hetente. xD

2016. jún. 26. 18:31
 9/23 anonim ***** válasza:
Milyen igéretet szegett Cs?
2016. jún. 26. 18:44
 10/23 Adelll ***** válasza:
Na oke. Nekem osszeallt a kep:D szerintem... Talan egy nagyon kicsit tulreagaltad a helyzetet bar a tortentek miadt es a 'lelki megterheles' miadt ertheto. Egyebkent jogosan haragszol. Szerintem kezded egyre kozelebb erezni magad Bhez es kicsit feltekeny is lehettel foleg azert mert ugy tunik CS meg sem erdemli Bt. De errol meselhetnel meg h hogy erzel. Szerintem.. Nem igazan kellnlepned. Vagyis B vel kapcsolatba. Gondolom leirtad neki miert akadtal ki igy egy ido utan meg fogja erteni. Csak varj egy napot h kicsit lenyugodjanak a dolgok. CS nem es B nek beszelni kene.ez igy nemjo az tuti..de beszelhetunk amugy privatba is mert ez igy hosszu de ha gondolod beszelhetun ott
2016. jún. 26. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!