Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki elmagyarázná?
Szóóóval.
Először is felsorolom a "szereplőket". 2 lány (Nevezzük most B-nek, és SZ-nek) és 3 fiú (Legyen egy CS, egy ZS [én], és egy T)
B jóban van mindenkivel, T az ikertesója, CS a szerelme (együtt vannak).
SZ utálja ZS-t és CS-t (+ a kivülállók nagyon nagy részét).
CS utálja SZ-t.
ZS összeveszett CS-vel, utálja SZ-t.
(A továbbiakban csak T-nek nincs szerepe)
Szóval...
- B szerint SZ el van szállva magától. (Ettől még nagyon jó barátok...)
- B szerint CS sokszor megbántja őt, ez fáj is neki, de attól még szereti.
- B (elvileg) ZS előtt a legnyitottabb, tanácsokat kér, (elvileg) bízik benne.
- B preferált kommunákiós eszköze a telefon->Facebook, amit egyedül ZS nem támogat.
- ZS B-vel jó kapcsolatot ápol, bár párszor elgurul a gyógyszer nála, és indokolatlanul is ideges lesz. (általában a következő pont miatt...)
- ZS-t frusztrálja az, hogy B a szerelmi problémáit vele akarja megbeszélni, nem CS-vel akivel ugye értelemszerűen kellene.
- ZS szerint CS lelkileg se tudja eldönteni, hogy a régi, vagy az új lányt (szerelmet ha úgy tetszik) válassza....
- CS és SZ közben utálják egymást CS volt barátnője miatt.
A probléma:
B és ZS régóta terveznek egy együtt töltött napot, amit CS is támogat. CS szívesen focizik ZS-vel.
CS és ZS pénteken délután lebeszélik a másnapi futballt du. 5-re, este pedig ZS és B lebeszélik a másnapot. (B közben tanácsot kér a kapcsolatával kapcsolatban ZS-től, s közben odáig is eljut, hogy konkrétan a szakítást fontolgatja, de végül ez valahogy eltűnik a ködbe) VISZONT!
Miközben ZS és B a másnapot tervezik, CS szépen lebeszéli a találkát B-vel másnapra, rögtön az utánra, hogy ZS hazament, amit elvileg a foci követett volna... Persze CS ezt úgy beszélte meg, hogy B a fociról semmit ne tudjon, ZS pedig azt ne tudja, hogy nem lesz foci...
ZS B-től tudja meg, hogy CS ezáltal egy igéretet szegett meg.
ZS-t elkapja az ideg, hogy CS mit képzel, eközben B-nek fogalma sincs hogy mitől lett ZS hirtelen ideges. ZS elkezd értetlenkedni CS-nek, aki mentené a helyzetet, de nem tudja. B eközben csak tűri ZS idegességi rohamát, ami azután csak növekedik, hogy CS konkrétan hergeli azzal, hogy nem érti, hogy mi is a baja ZS-nek. (Zs baja az igéretszegés, és az információ átadás hiánya a baja...)
Eltelik az este, jön a másnap.
B kezdi a reggelt. Először lemondja CS-vel a programot, aztán később ZS-vel is, allergia miatt. ZS ezt megérti, jobbulást kíván neki. Pár perccel később, B a tegnapi fontolgatását, és "sajnálkozását" fittyet hányva elkezdi újra feltétel nélkül szeretni CS-t, mondván: "Ha van egy ember akiert oda vagy.. De kozben kikeszit mert fuuu.. Es en elmondtam mi van. Attol meg szeretem. De faj" (TŐLE IDÉZVE!!!)
ZS türelmének itt a vége, nyers őszinteséggel elkezdi szórni a regényeket B-nek, amire azon kívül, hogy többet nem mond el semmit Zs-nek nem tud egyebet reagálni.
ZS-t aznap este, de még másnap reggel is a történtek gyötrik, szomorú, és többször is bocsánatot kér B-től, de ő nem igazán reagál.
És akkor a kérdések:
ZS jogosan haragszik CS-re, hogy igéretet szegett?
ZS-nek ezek után mit kéne lépnie?
+
B szerelmi logikáját elmagyarázza valaki...?
Ti mit szűrtök le a történetből?
Mi az...? :D Hosszú...? Nem érted netalántán...?
Megértem... :P
Bejönni tökre bejön, de én úgy vagyok vele, hogy ő legyen boldog, és akkor én is az vagyok. Nem akarok minden áron a szerelme meg ilyesmije lenni... Lehet hogy csak szimplán féltékenységi rohamot kaptam? ._. (Nem tudom eldönteni.)
Amúgy köszi a választ :D
Gyanús a roham megnevezése :DD
Hát majd kiforrja magát,szívi! :D
Ja, csak addigra már lehet, hogy az ereimet is felvágom, B hülye szerelmi logikája miatt...
B amúgy kb. 2hetetne összeveszik Sz-el, ami elég sokszor idegesít engem. Megmondtam neki, hogy akkor hagyja ott, de nem.
Aztán most itt van CS is... B is tudja, hogy CS általában le se szarja, még beszélgetni se tudnak miről, de szereti... Tőlem meg kéri a tanácsot. Hát öhm... :D
Ők is összevesznek vagy hetente. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!