Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nincs csajom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs csajom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok fiú, de sajnos nem találok olyan lányt aki akarna kapcsolatot. Minden lány (tisztelet a kivételnek persze) csak szórakozik velem hülyét csinál belőlem, kéreti magát stb. Facebookon semmi esélyem mert ott vagy nem írnak vissza vagy egyből elküldenek a pcsába jóbbik esetben letiltanak és nem okoznak fájdalmat. probáltam netes tárkeresőkön, reménytelen nem nekem valok, vagy én ő nekik. Tehát itt is probáltam de semmi! Bulikba nem járok, csavarogni sem stb. Ha például egy lány mellet ülők a padon dumálok vele stb. Elkérem a számát stb. Azt vágja a fejemhez bocs de nem... suliba meg mindenkinek van, már az öngyilkosság kerülget. Elegem van, egyébbként sokak szerint nem vagyok csunya, de még sincs senkim elegem van.

Bocsi a helyesírásért nem volt időm nyugalomba leírni. Ha lehet a negatív kommenteket mellőzni, így is elegem van a társkeresésből, semmi értelme, KÉSZ FELADOM!!!!!!!!!!

2016. máj. 24. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
még jó hogy te helyes vagy és sok pénze van az apukádnak, nem?
2016. máj. 24. 19:28
 12/15 anonim ***** válasza:

„Ha lehet a negatív kommenteket mellőzni, így is elegem van a társkeresésből, semmi értelme, KÉSZ FELADOM!!!!!!"

akkor minek írtad ki a kérdést?

2016. máj. 24. 19:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: így van) utolsó: mert aggaszt nagyon
2016. máj. 24. 19:50
 14/15 anonim ***** válasza:

annyira nem lehet rossz a helyzet hogy öngyilkos legyél lol.

Inkább vond ki magad egy kicsit és a sok pénzből költs magadra, vagy mittomén. LAzulj el, változz meg stb. Kérd ki egy lány barátod véleményét hogy mit változz meg ilyenek

2016. máj. 24. 20:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Szar ügyem van
2016. máj. 24. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!