Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs csajom? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skysor24 kérdése:

Miért nincs csajom? 16/F

Figyelt kérdés
Magamrol annyir hogy kb 167cm és 58kg vagyok sportos testalkatom van. Rég volt barátnőm és hiányzik ezért elkezdtem uj csajokkal ismerkedni de eggyikel se jön össze semmi. Van hogy csak én keresem őket vagy szimplán nem jönneki ki velem. Arra is gondoltam hogy a stílusom miatt van mert rock punk zenét halgatok, meg a fülbevaló és piercing miatt, de nem tudom elviselni a mai "divatos" electro zenéket. Ti mit szóltok ehez, valami tanács?

2016. máj. 9. 22:26
 1/6 anonim válasza:
100%
16 vagy és "rég volt barátnőm". Jól kivagy... Csak sex kapcsolatot keresel vagy életre szólót?
2016. máj. 9. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd majd jön magától. Amúgy a hobbi alapján valószínűbb,hogy találsz barátnőt
2016. máj. 10. 06:06
 3/6 anonim ***** válasza:
63%

Sportos testalkat 50 kilósan? Na elmész a..

Nem vagy magabiztos. A lányoknak azért nem tetszel mert: alacsony vagy, elfúj a szél, mert fülbevalód van, mert piercinged van.

Mai lányok 90%-ának ez kizáró tényező

2016. máj. 10. 07:36
 4/6 anonim ***** válasza:

50kg nem mindegy mekkora magasságon oszlik el..

167cm-nél lehet jó, + ha még izmos is. Nem mondanám soványnak! :D

Valószínű, hogy csak olyan csajos lesz aki szintén piercinges, és szereti a punkos zenéket. Csak az a baj, hogy ilyenből kevesebb van..

Milyen csajok tetszenek egyébként? Lehet, hogy rossz helyen keresgélsz

2016. máj. 10. 08:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Spoeros testalkat alatt azr érteh hogy van mellizmom kockahasa stb, nem bodybuilder vagyok. Nemoskára 60kg is megleszek nem 50 az a 10 szerintem nem kevés. Előző csajom is punkos stílusú volt és jól kijöttünk, am a rövidhajú "fiúsabb" csajok jönnek be :)
2016. máj. 10. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Kedves kérdező,a kockahasad amiatt is lehetséges,hogy kevés a testsúlyod,sovány vagy.
2016. máj. 10. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!