Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajom elkezdett tablettázni, szóval gumi nélkül durr bele . ;) de szörnyen idegesíti mikor a sperma benne van . Nincs valami mód rá hogy konnyen ki lehessen szedni? Vagy hogyan? Ötleteket irjatok pls
~1 Jó kérdés?
Ha csak nem te akartál óvszer nélküli szexet.
Akkor mint az előjátéknál az ujjazás. És természetese fejjel felfelé a függőlegeshez közelítő testhelyzet.
Engem is idegesít, mert elég röhejes, ahogy guggolok az ágyon lábam között egy zsepit tartva vagy rongyolok ki a fürdőbe, mert csorog végig a lábamon a cucc, vagy a legjobb amikor a wc-n ülök és nyálkásan folyik ki belőlem...
Emiatt kb szökőévente élvez belém a párom. Általában rám élvez (vagy magára ha én vagyok felül.. :) ), van zsepi meg nedves törlőkendő, letöröljük, mehet tovább. Ráadásul így ha hiba csúszik a tabletta szedésbe (másnap megy a hasam, stb.), akkor se kell különösebben aggódnom, mert így elég kicsi az esélye, hogy ebből gyerek legyen.
Ha annyira idegesít, akkor ne élvezz bele. Neki is jobb lesz, mert nem fog órákig kifolyni belőle a cuccosod, amivel már neki kell küzdenie, nem neked
Kis p.ö.cs.
Kérdező neve: kriszti616 (KRISZTI!!!)
Csaja van és beleélvez.
MI VAN??????
az lehet krisztián is
megoldás: nem kell beleélvezni
Mi is ha többmenetezni akarunk, akkor én hason/cicin élvezek el, azt könnyű letörölni és mehet tovább.
Amúgy ha vártok pár percet és a csaj utána kimegy WCre akkor a nagyrészét ki tudja nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!