Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkötött petevezetékű nőbe érdemes-e élvezni?
Sziasztok, 23 éves srác vagyok, interneten megismerkedtem egy szimpatikus 40es hölggyel. Mivel messzebb lakik, még nem találkoztunk, de nagyon úgy tűnik, ha összefutunk, akkor szex lesz a dologból :). Azt mondta, hogy nem szereti a gumit, de nem is kell, mert elköttette magát. Utánanéztem interneten, elvileg itt szinte kizárt hogy nemkívánt terhesség lépjen fel, de az egyik site szerint a szervezet néha "kijavíthatja" a blokkot, és így van minimális esély rá.
( [link] ) Szerintetek biztonságos, ha óvszer nélkül csinálom vele? Esetleg vegyem ki utolsó percben? Mik a tapasztalataitok? Megkérném a kedves trollokat, hogy máshová turházzanak, csak komoly hozzászólók véleményét várom.
1: a saját korosztályommal szoktam, ez most kivétel, de attól még kipróbálnám
2: a nőci saját bevallása szerint vagy 5 éve nem feküdt le férfival (válása óta), úgy érzem, igazat mond, ellenőrizni pedig költséges és nehéz ügy lenne.
Úgy érzed igazat mond.. aha, persze, ja...
Tudod, messziről jött ember..
A páromon kívül senkibe nem rakom a farkam gumi nélkül, és őbelé se rakja senki rajtam kívül gumi nélkül.
Pedig többször is 3asoztunk. Akinek nem tetszik az nem szexel velünk, ennyi!
Mások felé fő a bizalmatlanság, és különbség van az extrémebb szex élvezete és az agyatlan hülyeség között.
De a te döntésed!
Az elköttetés elég megbízható. Nyilván előfordulhat gikszer, de ritka. Viszont elég butus vagy, ha ennyire megbízol egy vadidegen emberben. Egyrészt mi a garancia arra, hogy tényleg sterilizáltatta magát, másrészt mi a garancia arra, hogy 5 éve nem volt pasival?
Ne legyél hülye, kotonnal csináld vagy sehogy.
40 évesen vagy pláne idősebben már akkor sem lehetne nagyon gyereke csak így természetes módon, ha beleélveznél.
Így meg pláne nem. Én a helyedben simán beleélveznek.
a helyedben használnék gumit
nem csak a terhességtől kell ám félni
hanem a nemi betegségtől is
kvázi vadidegen a nő
kockáztatsz ????
nézz utána ezeknek is ne csak a terhességnek !
40 évesen vagy pláne idősebben már akkor sem lehetne nagyon gyereke csak így természetes módon, ha beleélveznél.
Így meg pláne nem. Én a helyedben simán beleélveznek.
kérlek nézz át a gyerekvállalás rovatba és keress rá a 40 felett szülő nőkre
meglepö de sokan vannak :-)
szal a meglátásod helytelen
egy nő a menopauza végégig fogamzó képes lehet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!