Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkötött petevezetékű nőbe érdemes-e élvezni?
Sziasztok, 23 éves srác vagyok, interneten megismerkedtem egy szimpatikus 40es hölggyel. Mivel messzebb lakik, még nem találkoztunk, de nagyon úgy tűnik, ha összefutunk, akkor szex lesz a dologból :). Azt mondta, hogy nem szereti a gumit, de nem is kell, mert elköttette magát. Utánanéztem interneten, elvileg itt szinte kizárt hogy nemkívánt terhesség lépjen fel, de az egyik site szerint a szervezet néha "kijavíthatja" a blokkot, és így van minimális esély rá.
( [link] ) Szerintetek biztonságos, ha óvszer nélkül csinálom vele? Esetleg vegyem ki utolsó percben? Mik a tapasztalataitok? Megkérném a kedves trollokat, hogy máshová turházzanak, csak komoly hozzászólók véleményét várom.
12: nem mezőkövesdi, szerintem te el vagy tévedve..
A többi hozzászólónak köszönöm a tanácsait, úgy döntöttem hogy elöször használok gumit,aztán meglátjuk.
Persze lehet nem egyről beszélünk
Kérdező. tanuld meg a szöveg értelmezést. Ha nem kövesdi, akkor nem.
Mellesleg, igen kijavíthatja magát a szervezet. De erre kicsi az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!