Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs csajom?
Sziasztok!
19 éves vagyok fiú, de sajnos nem találok olyan lányt aki akarna kapcsolatot. Minden lány (tisztelet a kivételnek persze) csak szórakozik velem hülyét csinál belőlem, kéreti magát stb. Facebookon semmi esélyem mert ott vagy nem írnak vissza vagy egyből elküldenek a pcsába jóbbik esetben letiltanak és nem okoznak fájdalmat. probáltam netes tárkeresőkön, reménytelen nem nekem valok, vagy én ő nekik. Tehát itt is probáltam de semmi! Bulikba nem járok, csavarogni sem stb. Ha például egy lány mellet ülők a padon dumálok vele stb. Elkérem a számát stb. Azt vágja a fejemhez bocs de nem... suliba meg mindenkinek van, már az öngyilkosság kerülget. Elegem van, egyébbként sokak szerint nem vagyok csunya, de még sincs senkim elegem van.
Bocsi a helyesírásért nem volt időm nyugalomba leírni. Ha lehet a negatív kommenteket mellőzni, így is elegem van a társkeresésből, semmi értelme, KÉSZ FELADOM!!!!!!!!!!
rossznál próbáltad és ne elégszer
ne add fel
"se pénzük, se semmijűk"
Talan mert felszines vagy?
Aha.
Szóval te nem vagy "szegény, nincstelen"?
Tessék, itt a válaszod. Bármennyire is ezt mondja mindenki, a lányok ilyen korban még biztosan nem a pénzre buknak.
Esetleg elmesélhetnéd, hogy egyébként milyennek tartanak, szerintem itt lesz a kutya elásva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!