Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűrjek vagy szakítsak?
Figyelt kérdés
Már kb 1 hónapja járok egy fiúval és hát már egy ideje felfigyeltem arra,hogy valaki mással chatelget,akinek ismerem a szándékait. Konkrétan közénk akar állni. Már nem tudom,hogy mit tudnék csinálni,mert bármit teszek,én esek ki féltékenynek,stb. Meg ott van a folytonos veszekedés...kibékülünk mi utána meg minden,de nem tudom,hogy meddig birom ezt tovább csinálni. Van,hogy egyszerűen átnéz rajtam,ignorál meg stb. Próbáltam szakítani már többször is,de nem ment. Nem tudom,hogy miért. Lehet,hogy túlságosan szeretem? Nem szeretnék vele szakítani,csak ha már tényleg nincs más kiút. Állítólag szeret,de már valahogy nem hiszek neki...segítsetek!!2016. máj. 1. 16:34
1/6 anonim válasza:
Egy kapcsolat alapja a bizalom. ha ez nincs meg, én veszett ügynek érzem.
2/6 anonim válasza:
Dehogy akar közétek állni. Annyira tipikus,hogy chatelni sem lehet mással,nem lehet likeolni shakira képeit,stb.
Dobd. Nem tudom,hogy hány éves vagy,de remélhetőleg kinövöd ezt a dolgot,ha nem,akkor nehéz párkapcsolati életed lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a csajt és tudom h mit akar. Nincs gondom azzal h chatelnek,de ha én chatelek más fiúkkal az már baj...
2016. máj. 1. 16:51
4/6 anonim válasza:
Jól teszi te is ugyan ezt csinálnád egy jobb pasiért
5/6 anonim válasza:
Hát ha szeret, de nem hiszed el, akkor megrendült a bizalmad. Ne tedd ki magad annak, hogy folyamatosan, akár még évekig, évtizedekig is -ha együtt tervezitek tényleg, hosszútávon is a jövőt- hogy még akkor is majd azon szorogj meg feszengj, hogy "Jaj, mi lesz, ha megcsal?" Keress olyat, akinél nincsenek meg ezek a kételyeid. Hát ha már próbáltál többször is szakítani, akkor arra csak volt, okod, valami csak nem jó, ha már többször megfordult a fejedben. Szóval ne tedd ki magad évtizedes feszengésnek, stressznek, hogy olyannal együtt maradsz, akivel valami nem jó. Tedd fel magadnak a kérdést, h el tudod-e képzelni hogy pl együtt is öregedtek meg és szeretetben, boldogságban. Ja és tényleg kapcsolathoz jó a teljes bizalom, mert a hiánya meg tudja mérgezni a kapcsolatot; szóval én javasolnám, hogy keress másvalakit, de végeredményben a te döntésed.
6/6 anonim válasza:
*Ja és ha valamit tűrni kell,...Hát szerintem ne áldozd már be magad egy kapcsolatért sem. Ne add fel érte a boldogságodat, a teljes boldogságot, amit megélhetsz valaki mással. Egy kapcsolat sem ér annyit, hogy beáldozd magad. Plusz ne érezd magad máá 2.-nak meg alárendeltnek, ez most csak így mellékesen jutott eszembe. Hogyha áldozatot kell valamiért hoznod, akkor az nem jó kapcsolat. Hogyha áldozatot is megélsz benne, nem csak -és nem tudsz- teljes boldogságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!