Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szakítsak vele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítsak vele?

Figyelt kérdés

13/l vagyok és a barátom akivel 3 hete és 4 napja együtt vagyok szintén 13 körül van. Egyetlen gond akadt a kapcsolatunkban..

Mivel ő Sosem kezdeményez ölelést puszit se így ezeket nekem kell.. Csak elegem van, hogy ő a férfi nem én és mégis mintha ezt ő várná el. Alig törődik velem. Sose mondta h szeret (a szemembe) bár azt illik tudni, hogy mind a ketten félénkek vagyunk kissé:/

De ezidő alatt Sosem csókolt meg stb. Már terveztem ezt de eddig vártam.. Szerintetek mi legyen, vagy mit mondjak neki ezzel kapcsolatban?

Köszi a válaszokat 💕🐞💕

2016. márc. 27. 17:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Na, amit tehetsz az az, hogy elolvasod a kérdésed és a leírásod még 5x, majd legközelebb, mikor találkozol vele, akkor ezt így elmondod a szemébe! Ugynais ezt meg kell vele beszélni. Mi nem tudunk ennél jobb tanácsot adni. Én csak annyit tudok mondani, hogy ne haragudj rá! Mert lehet, hogy tényleg fél. Hiába jártok, nem bírja a szemedbe mondani, hogy szeret és nem mer ő rádmászni. Ne haragudj, de kicsik vagytok még, érthető, hogy fél. Neked megy, de neki nem. Úgyhogy beszéld meg vele mindenképpen!! Sok sikert! :)
2016. márc. 27. 17:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
örülök,hogy 13 évesen ennyni problémád van
2016. márc. 27. 17:38
 3/7 anonim válasza:

Szerintem azert meg nem kene szakitani valakivel mert nem maszik rad

13 evesen lehet hogy felenk es nem mert kezdemenyezni

Es mondd meg neki mit gondolsz errol az egeszrol mint ahogy itt leirtad oszinten hiszen csak a baratod es beszeljetek meg :) sok sikert :) 15 /L

2016. márc. 27. 17:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) igen lehet, hogy tényleg Ennyire félénk :/ de megbeszélem vele ha újra talizok vele :) Köszi mindenkinek❤
2016. márc. 31. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:

A leírásodban benne van a válasz(ok) is.

"3 hét és 4 nap" után még nem jellemző a szeretlek szó kimondása.

Ha meg félénk akkor persze,hogy azért nem kezdeményez.

2016. márc. 31. 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma már 1 hónapja és 1 napja járok vele :) hát nemtudom mi lesz :/
2016. márc. 31. 17:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Meg egyutt vagyok vele minden okes:) nagyon szeretjuk egymast
2016. jún. 19. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!