Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítsak vele?
13/l vagyok és a barátom akivel 3 hete és 4 napja együtt vagyok szintén 13 körül van. Egyetlen gond akadt a kapcsolatunkban..
Mivel ő Sosem kezdeményez ölelést puszit se így ezeket nekem kell.. Csak elegem van, hogy ő a férfi nem én és mégis mintha ezt ő várná el. Alig törődik velem. Sose mondta h szeret (a szemembe) bár azt illik tudni, hogy mind a ketten félénkek vagyunk kissé:/
De ezidő alatt Sosem csókolt meg stb. Már terveztem ezt de eddig vártam.. Szerintetek mi legyen, vagy mit mondjak neki ezzel kapcsolatban?
Köszi a válaszokat 💕🐞💕
Szerintem azert meg nem kene szakitani valakivel mert nem maszik rad
13 evesen lehet hogy felenk es nem mert kezdemenyezni
Es mondd meg neki mit gondolsz errol az egeszrol mint ahogy itt leirtad oszinten hiszen csak a baratod es beszeljetek meg :) sok sikert :) 15 /L
A leírásodban benne van a válasz(ok) is.
"3 hét és 4 nap" után még nem jellemző a szeretlek szó kimondása.
Ha meg félénk akkor persze,hogy azért nem kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!