Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon beleszerettem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon beleszerettem egy lányba de nem tudok mit tenni, segítenél? (Sztori lenn)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki már régóta tetszik, sőt már nem csak tetszik hanem szerelmes is vagyok belé. És hát neki van barátja. Akit én valamiért nagyon gyűlölök. A lányt sajnos nagyon ritkán látom. Egyszer kiírta FaceBookra hogy: "Like és megy Külső belső esély" Ezt írta: Külső:8 Belső:8 De az esélyre csak egy vonalat írt. (-) Ezt nem tudtam mit jelent. Ha valaki tudja akkor megköszönném ha leírná! Kitesz magáról képeket, ami alatt olyan kommenteket látok hogy: "Grat összejött a pasiddal a szex) Ha valakit az életkorom érdekelne, akkor most elárulom! A napokban töltöttem be a 16. életévemet. A lányé pedig 14-15 körül mozog. Mit tegyek hogy megkaphassam? Ráadásul én szörnyen visszahúzódó vagyok. :( Mit tegyek?

2016. febr. 19. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Ht először is azért volt a vonal mert nem biztos hogy össze jönne veled sajnálom :( de viszont nem te se szeretnél úgymond bele rontani az életébe hogy te is ott vagy. Visszahúzódás az pedig nem jó mert évvel se előre se hátra nem fogsz jutni. Beszéljétek de ne mond meg neki az érzéseid csak egy kis idő múlva. De csak azért hogy megismered rendesen és ha még mindig úgy fogsz érezni iránta akkor minden neki mindenre.

Remélem tudtam segíteni :)

15/L

2016. febr. 19. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, egy lánnyal már pár hónapja "szemezünk" (mindig egymásra nézünk ha egymás közelébe vagyunk a folyosón), erre szerintem összejött egy fiúval, de a szemezést azért folytatja szóval fogalmam sincs hogy mi van. Csak azt tudod tenni amit én is, kivárod amíg szakítanak...
2016. febr. 19. 22:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, de legszívesebben kicsapnám a gyereket a pi**ába.
2016. febr. 19. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
De avval nem lenne jobb csak jobban elveszítenéd 15/L
2016. febr. 19. 23:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát igen :( De olyan keveset látom :( Ha akarod privátban elmesélem mért nem látom minden nap. Írj rám ha szeretnéd tudni.
2016. febr. 19. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Neaggódj legszivesebben én is kivágnám az ablakon azt a fiút. Gondolom ezt hívják úgy hogy féltékenység...
2016. febr. 19. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Ht igen ez ezt jelenti

15/L

2016. febr. 19. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!