Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál tanácsot adni? (Sztori lenn)
Figyelt kérdés
Van egy lány aki már régóta tetszik, sőt már nem csak tetszik hanem szerelmes is vagyok belé. És hát neki van barátja. Akit én valamiért nagyon gyűlölök. A lányt sajnos nagyon ritkán látom. Egyszer kiírta FaceBookra hogy: "Like és megy Külső belső esély" Ezt írta: Külső:8 Belső:8 De az esélyre csak egy vonalat írt. (-) Ezt nem tudtam mit jelent. Ha valaki tudja akkor megköszönném ha leírná! Kitesz magáról képeket, ami alatt olyan kommenteket látok hogy: "Grat összejött a pasiddal a szex) Ha valakit az életkorom érdekelne, akkor most elárulom! A napokban töltöttem be a 16. életévemet. A lányé pedig 14-15 körül mozog. Mit tegyek hogy megkaphassam? Ráadásul én szörnyen visszahúzódó vagyok. :( Mit tegyek?2016. febr. 19. 20:31
1/6 anonim válasza:
Szia, hát nehéz az eset. Ha tényleg szereted a lányt hagyd hogy boldog legyen a barátjával,mert (gondolom) szereti.
A vonal az esélynél pedig az volt hogy: vagy nem szeretne veled kapcsolatot, vagy hogy a barátja miatt nem szeretne ilyet írni.
A kommentek a kép alatt, hát... nem ismerem a lányt, nem tudom hogy igaz lehet-e vagy csak a barátai szivatják.
Amúgy mennyire gyakran beszélsz vele? Mert ugye írtad hogy ritkán látod.
2/6 anonim válasza:
- Az nemet jelent. Igaz én srác vagyok, de van hogy sokakkal beszélgetek és egy vonallal egyszerűen ki lehet fejezni azt, hogy nem vagyok érdekelt valamiben.
3/6 A kérdező kommentje:
Régen nagy haverságban voltunk. Csak hát elhanyagoltuk egymást és addig ő teleszedte magát baráttal én meg "elkallódtam". Mostanában semmit nem szoktunk beszélni.
2016. febr. 19. 20:49
4/6 anonim válasza:
1vagyok. Szerintem kezdj el vele megint ismerkedni. Ezt úgy értem hogy lehet hogy a kis "szünetetek" alatt megváltozott. Fontos hogy ne nyomulj, csak barátságosan fogj hozzá. És még 1kérdésem lenne(elnézést) de miért nem kedveled a barátját? Vagy csak simán féltékenység?
5/6 A kérdező kommentje:
Azért mert egy ilyen kis p*cs nokedli. És nem értem hogy kaphatott meg ilyen lányt. De ha szeretnél tudni részletesen a dolgokról írj rám privátban és elmesélem.
2016. febr. 19. 21:22
6/6 anonim válasza:
hát én lány vagyok de az ilyen hülye kis p*csák miatt nincs a normális lányoknak barátjuk. és hogy miért? mert az ehhez hasonló lányok 2 perc múlva szétteszik a lábukat még egy aszott öregembernek is.
és amúgy nátérzem a fájdalmadat. szörnyű amikor szerelmes vagy valakibe és az a valaki lefeküdt egy másikkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!