Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácsot szeretnék kérni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácsot szeretnék kérni (lent van hosszan a sztori), hogy veletek fordult már elő ilyen? Vagy fiuk miért csináljátok ezt? Sürgős!

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni,mert van egy fiú akit májusban ismertem meg,és nagyon tetszik.Ő 15 éves,én 14!Heti 2-3szor látjuk egymást,és általában,mindig jól elvagyunk,rohogunk meg ölelget meg képet csináltunk meg tudod ilyesmik....és egyszer azt látom hogy hogy felrak a facebookra egy képet amin egy másik csajt ölelget...szerinted mit csináljak??? Mert nagyon tetszik az a fiú !!!Légyszi minnél többen válaszoljatok!Köszi:)
2013. júl. 29. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
hát ha más lányokat is így ölelget akkor összekell szedned magad nehogy te is beállj a sorba .. de ezt te érzed.
2013. júl. 29. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Rajtam kivul egy lannyal csinalta ugyanezt...es raadasul azt a kepet is feltette amin engem olelget!szoval fogalmam sincs mit csinaljak...ezen kivul egy komolyabb kapcsolatom volt,de mikor szakitottam a fiuval akkor sem ereztem ilyen rosszul magam:sss
2013. júl. 29. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:

14 évesen komoly kapcsolatod volt? Az igen!

Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem csak szeret facebook-on "rajózni" a haverjai előtt a "lányokat átkarolós képekkel". Ez nem jelent semmit, teljesen normális 15 éves fiúknál.

Nem láttam a képet, de mindkettőtöket ugyan úgy öleli át? Vagy az egyik "barátibb"?

2013. júl. 30. 01:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen volt egy komolyabb kapcsolatom,tobb mint fel evig tartott..De visszaterve a temahoz,ugyanugy olelgetett mint a masik csajt!Tegnap delutan is mentunk fel bnommel a varosba,es odajott es tok jol elvoltunk:///
2013. júl. 30. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ezt lehet még nem hiszed el, de egy komoly kapcsolat az szerintem fél évnél több idő, ami fél év, az amolyan fellángolás, bár az ember nagyon is komolyan tudja venni azt is, szóval ne vedd bántásnak. De a komoly kapcsolat az inkább 1-1,5 évnél kezdődik.

Egyébként attól, hogy elvagytok, meg nevetgéltek, meg ölelget, még nyilván nem érzi magát elkötelezettnek neked, nincs kimondva, hogy jártok, gondolom csók sem volt, különben írtad volna. Lehet a másik lánnyal is ugyanez a helyzet. Tisztázni kellene vele, hogy csak havernak tekint, vagy egy csajnak, akivel lehet lógni (és közben esetleg egy kicsit tapizni), vagy akar-e bármi többet. Én a helyedben pl. beszélgetés közben felhoznám a másik lányt, akit ölelgetett, mondanám, hogy láttam a képet és kérdezősködnék róla, hogy ki az, régen ismeri-e, őt próbálja most felszedni, vagy csak haver? De olyan lazán, tehát ne érezze számonkérésnek. És akkor megkérdezheted, hogy akkor te mi is vagy neki, haverina szintén? Vagy sem... (Ja és ezt lehetőleg akkor érdemes, amikor ketten vagytok, és nincs ott még pluszban a barátnőd.)

2013. aug. 28. 14:10
 6/7 A kérdező kommentje:
rendben majd megprobalom,bar most nagyon osszevesztunk,mert ugyvolt hogy talizunk de nem jott el es taliztunk utkozbe es mondta hogy mindjart jon! masfel orat vertam ra,es kozben ott volt a haverjaival...nem eri meg folytatni igaz?!
2013. aug. 28. 14:19
 7/7 anonim ***** válasza:
De megéri. Szexeljetek egy nagyot, élvezzétek az életet és egymást, esetleg vonjátok be azt a másik csajt is, aztán a végén lehet egy másik pasinál kötsz ki. Tizenakárhányévesen ne komoly kapcsolatokat keress.
2013. aug. 28. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!