Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni (lent van hosszan a sztori), hogy veletek fordult már elő ilyen? Vagy fiuk miért csináljátok ezt? Sürgős!
14 évesen komoly kapcsolatod volt? Az igen!
Egyébként, hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem csak szeret facebook-on "rajózni" a haverjai előtt a "lányokat átkarolós képekkel". Ez nem jelent semmit, teljesen normális 15 éves fiúknál.
Nem láttam a képet, de mindkettőtöket ugyan úgy öleli át? Vagy az egyik "barátibb"?
Figyelj, ezt lehet még nem hiszed el, de egy komoly kapcsolat az szerintem fél évnél több idő, ami fél év, az amolyan fellángolás, bár az ember nagyon is komolyan tudja venni azt is, szóval ne vedd bántásnak. De a komoly kapcsolat az inkább 1-1,5 évnél kezdődik.
Egyébként attól, hogy elvagytok, meg nevetgéltek, meg ölelget, még nyilván nem érzi magát elkötelezettnek neked, nincs kimondva, hogy jártok, gondolom csók sem volt, különben írtad volna. Lehet a másik lánnyal is ugyanez a helyzet. Tisztázni kellene vele, hogy csak havernak tekint, vagy egy csajnak, akivel lehet lógni (és közben esetleg egy kicsit tapizni), vagy akar-e bármi többet. Én a helyedben pl. beszélgetés közben felhoznám a másik lányt, akit ölelgetett, mondanám, hogy láttam a képet és kérdezősködnék róla, hogy ki az, régen ismeri-e, őt próbálja most felszedni, vagy csak haver? De olyan lazán, tehát ne érezze számonkérésnek. És akkor megkérdezheted, hogy akkor te mi is vagy neki, haverina szintén? Vagy sem... (Ja és ezt lehetőleg akkor érdemes, amikor ketten vagytok, és nincs ott még pluszban a barátnőd.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!