Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek mikor voltak? Mi a sztori?
Arra lennék kíváncsi, hogy hány évesen volt az első csókotok?Hány évesen kezdtetek el járni az első barátoddal/barátnőddel?Meg hogy hogy jöttetek össze, esetleg hogy szakítottatok és miért?..
Csak azért kérdezem mert mostanság nagyon érdekelnek mások sztorijai..Előre is köszönöm..
Szia!
14 évesen csókolóztam először,ő volt az első barátom,
szakközépiskola első évében ismerkedtünk meg,osztály-
társak lettünk,a padtársával jó barátok voltunk,ő
viszont mindig csendben volt,és csak nézett,egyszer
rákérdeztem miért,beszélgettünk,és így alakult ki
a dolog.
Fél évig voltunk együtt,akkor jöttem rá,hogy osztálytárssal nem érdemes járni,elég csúnya szakítás
volt,mert csapkodta a táskáját a terembe,az osztálytársak meg engem hibáztattak. Azért szakítottunk,mert minden szünetben velem akart lenni,mellém ült,ha 1 szünetben nem voltam vele,idegbajt kapott,szóval 14 évesen,korainak éreztem,hogy így megfolyt a szeretetével.
Utána évekig utált,de ballagás előtti hónapokban kibékültünk,hogy békében ballagjunk el,
és végül is maradt a beszélő viszony köztünk.
Remélem nem írtál túl sokat :) 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!