Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos sztori! Kiderült, hogy a lány, akivel randizom, jóval fiatalabb nálam. Mit tegyek?
Én 21 éves vagyok, a lány pedig 15.
Egyik haveromon keresztül ismertem meg ezt a lányt, azonnal megtetszett, közeledni kezdtem felé, dumáltunk sokat. Nagyon szimpatikusnak és érettnek tűnt, komoly gondolkodású volt, de mégis lehetett vele jókat nevetni. Egy idő után rájöttem, hogy szerelmes vagyok belé és a héten elhívtam a városba kicsit sétálgatni kettesben. Én egyébként 18 körülinek tippeltem, ezért meg se fordult a fejemben rákérdezni a korára, mert kívülről-belülről érett volt.
Viszont tegnap mikor facen beszélgettünk, kiderült, hogy csak 15 éves!!! Számomra a lehető legkínosabb az egész, mert attól eltekintve, hogy belé vagyok esve, mégse járhatok egy 15 évessel!
Találkozónk holnap lenne, és azon gondolkodom, hogy lemondjam-e. Vagy mit mondjak neki? Megbántani se szeretném..
Kínos... :D
b@szni akar a csaj szerintem xDD
a mai 15 évesek többnyire ilyenek :'D
szerintem nem akar komoly kapcsolatot, szóval...tudod mit kell tenned :D
Mi lenne, ha ezt megbeszélnéd vele?
Mondd meg neki, hogy aggódsz amiatt, hogy az emberek pedofiliával vádolnának titeket, de te szereted őt s azt hitted idősebb.
Mondd meg neki azt is, hogy szex nélkül járnál vele, míg el nem múlik 16-17 éves.
Addig ugye jól megismerheted a csajszit, kiderülhet pár tulajdonsága, ami miatt esetleg szakítanátok úgyis... de az is lehet, hogy ez idő alatt teljesen egymásba fogtok habarodni, és nagy szerelem és beteljesülés lesz :)
szerintem.
nem, biztos h nem csak le akar feküdni. ő pont hogy szolid, "szűzies"
elég régóta beszélek vele, úgyhogy ezt biztosra vehetem
de járhatsz, én leszarnám hogy csak 15
f19
Jajj! Hát ha szeretitek egymást, akkor járjatok, de még szerintem ne feküdjetek le!!:) Most nehogy már elszalaszd esetleg életed szerelmét:):):)
Szóval sztem járjatok nyugodtan, de még ne dugjatok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!