Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nem túl kiábrándító, hogy egy lány így "felajánlotta" magát? (lenn sztori)
van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem
eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem
soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P
igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk
csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(
az éjszaka még nem történt meg
akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne
ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(
és most nagyon rosszul érzem magam emiatt
20L
24F
végülis nem az idő zavar, igaz nem vagyunk 1ütt, de 1,5 éve ismerem
hanem, hogy kerek perec "nőietlneül" kijelentettem a dolgot:S
tekinthet még rám "partnerként" ?
am am a jesszusozó vok ez kimaradt:
PURUTTYA!!!
17:15
már ne haragudj, de vannak ennél sokkal durvább dolgok
mint pl ha vki ismeretlenül teszi meg, én már elég régóta ismrem
és te soha nem mondtál oylat "spieccesen" amit később részben megbántál?
te tökéletes vagy?
miért nem lehet 1Xűena kérdésre válaszolni, kicsit túl őszinte voltam ennyi, de mint látos én is bánom kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!