Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok nem túl kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nem túl kiábrándító, hogy egy lány így "felajánlotta" magát? (lenn sztori)

Figyelt kérdés

van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem

eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem

soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P

igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk

csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(

az éjszaka még nem történt meg

akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne

ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(

és most nagyon rosszul érzem magam emiatt

2010. júl. 1. 17:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
aki emg purottya fan,c sak meg se szólaljon, elég primitiv lehet!
2010. júl. 1. 17:24
 12/14 Horváth Döniz válasza:

Ha tetszik neked és komolyabbak az érzelmeid akkor semmi rossz nincs benne hogy felhívtad és még abba sem hogy találkozgattok, ismerkedjetek össze jobban:)

Aztán ha fiú úgy gondolja akkora úgyis szakít a bnőjével és szabad az út:) De ne cselekedj meggondolatlanul hogy odaadod magad neki aztán csúnyán fejezem ki magam "pofáraesel".. hogy vele marad. A másik meg ha belegondolsz a csajszi helyzetébe hogy neked hogy esne ha kiderülne a barátodról hogy mással bújt ágyba... hát nem túl kellemes..Úgyhogy mindenképp várj még ezzel addig amég nemlesz szingli:)

2010. júl. 1. 18:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Hányadszor is teszed fel ezt a kérdést?
2010. júl. 1. 19:40
 14/14 A kérdező kommentje:

őőő

1X?

2010. júl. 1. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!