Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nem túl kiábrándító, hogy egy lány így "felajánlotta" magát? (lenn sztori)
van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem
eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem
soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P
igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk
csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(
az éjszaka még nem történt meg
akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne
ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(
és most nagyon rosszul érzem magam emiatt
Ha tetszik neked és komolyabbak az érzelmeid akkor semmi rossz nincs benne hogy felhívtad és még abba sem hogy találkozgattok, ismerkedjetek össze jobban:)
Aztán ha fiú úgy gondolja akkora úgyis szakít a bnőjével és szabad az út:) De ne cselekedj meggondolatlanul hogy odaadod magad neki aztán csúnyán fejezem ki magam "pofáraesel".. hogy vele marad. A másik meg ha belegondolsz a csajszi helyzetébe hogy neked hogy esne ha kiderülne a barátodról hogy mással bújt ágyba... hát nem túl kellemes..Úgyhogy mindenképp várj még ezzel addig amég nemlesz szingli:)
őőő
1X?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!