Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu azt hiszi, hogy pasizom, miközben csak a barátnőimmel találkozom? (sztori)
Néha-néha hétvégenként találkozom a barátnőimmel. Már kb. 2 hónapja sehova sem mentem sulin kívül, úghogy jó volt ma kicsit kikapcsolódni egy (lány) osztálytársammal. Kicsit később értem haza a megbeszéltnél, fél 10 helyett fél 11-kor, mert rossz vonatra szálltunk fel, a jó vonat meg szépen elment mellettünk. Úghogy egy órát kellett még várnunk. Közben anyut folyton értesítettem telefonon, mia helyzet. Amikor végre hazaértem, teljesen kikelve magából üvöltötte, hogy már megint hazudtam, biztos, hogy mással voltam, egy fiúval, és hogy soha többé nem mehetek sehova. Szinte minden alkalommal ez van, amikor elmegyek valahova. Bulizni sosem szoktam, csak beülünk gyorsétterembe, parkba megyünk, moziba, ilyenek... Szerintem jól viselkedem, és nem értem, miért nem lehet megbízni bennem? Már nem tudom mit tegyek, előre tudom, hogy anyu hazugnak tart, és alig merem elmondani neki, ha szeretnék menni valahova. Hogyan győzhetném már meg végre, hogy bízzon bennem?
17L
már megint: néha-néha később megyek haza a megbeszéltnél, főképp, amikor lehetetlen időpontokat tűz ki. Pl. télen sötétedés előtt, és 3-kor indulok. Amikor kb. 5 órakor már sötét van...
Szerintem nagyon nem normális ez a szigorúság. A 3. válasz engem is elgondolkodtatott, így kéne cselekednem tényleg. Bár azért szólni lehet szólok előtte, de nem rákérdezek, hogy mehetek-e, hanem csak simán bejelentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!