Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyu azt hiszi, hogy pasizom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyu azt hiszi, hogy pasizom, miközben csak a barátnőimmel találkozom? (sztori)

Figyelt kérdés

Néha-néha hétvégenként találkozom a barátnőimmel. Már kb. 2 hónapja sehova sem mentem sulin kívül, úghogy jó volt ma kicsit kikapcsolódni egy (lány) osztálytársammal. Kicsit később értem haza a megbeszéltnél, fél 10 helyett fél 11-kor, mert rossz vonatra szálltunk fel, a jó vonat meg szépen elment mellettünk. Úghogy egy órát kellett még várnunk. Közben anyut folyton értesítettem telefonon, mia helyzet. Amikor végre hazaértem, teljesen kikelve magából üvöltötte, hogy már megint hazudtam, biztos, hogy mással voltam, egy fiúval, és hogy soha többé nem mehetek sehova. Szinte minden alkalommal ez van, amikor elmegyek valahova. Bulizni sosem szoktam, csak beülünk gyorsétterembe, parkba megyünk, moziba, ilyenek... Szerintem jól viselkedem, és nem értem, miért nem lehet megbízni bennem? Már nem tudom mit tegyek, előre tudom, hogy anyu hazugnak tart, és alig merem elmondani neki, ha szeretnék menni valahova. Hogyan győzhetném már meg végre, hogy bízzon bennem?

17L

2013. máj. 26. 00:11
1 2
 1/11 anonim válasza:
Mindenképpen beszélj vele,és ne akarj elszökni.Mindent mondj el neki,mint ahogyan azt leírtad az imént.
2013. máj. 26. 00:14
 2/11 first blood ***** válasza:
anyád egy gyökér
2013. máj. 26. 00:19
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
lányoknál nem tudom hogy megy, meg vidéken de itt a környezetemben 1 biztos módszer van , leszarod ,és mész nem számolsz be semmiről, aztán elkezd szankciókat állítani , megemlíti a kaját , és a fedelet a fejet fölött, te meg megemlíted hogy max depressziós öngyilkos jelölt vagy pszicho sorozat gyilkos lessz belőled ha nem hagy szociálisan fejlődni és 4 fal köz kényszerít. aztán jobb esetben kompromisszum kéépes lesz rosszabb esetben előjön belőle az ösztön lény leordítja a fejed stb hidegen kell hogy hagyjon és majd idővel szépen lassan rájön annál inkább elidegenít magától minnél jobban irányítani akar.
2013. máj. 26. 00:20
 4/11 anonim ***** válasza:
Higgadtan elmondod neki, hogy mi történt, és kész.
2013. máj. 26. 00:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Ééééééééés 3-asnál a pont! :)
2013. máj. 26. 00:23
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
jahm 3 as vok azt elfelejtettem hogy a lényege a dolognak hogy egyenrangúként kezeljen mert jelenleg csak dominanciáját gyakorolja fölötted amíg van befolyása rád a szavaknak addig sakk ban tart mivel még nem tudsz független lenni kompromisszumra kell törekedni csak annak a kiküzdéséhez kell 1 kis lejtő 1 kis megingatás a dominanciájában.
2013. máj. 26. 00:25
 7/11 anonim ***** válasza:
" már megint" engem ez érdekel az egészből, ha jól értem nem ez az első, hogy Te változtatsz valamin, na ezen akadhat ki, csak gondolkodom és próbálom anyukádat megérteni N
2013. máj. 26. 00:25
 8/11 A kérdező kommentje:

már megint: néha-néha később megyek haza a megbeszéltnél, főképp, amikor lehetetlen időpontokat tűz ki. Pl. télen sötétedés előtt, és 3-kor indulok. Amikor kb. 5 órakor már sötét van...

Szerintem nagyon nem normális ez a szigorúság. A 3. válasz engem is elgondolkodtatott, így kéne cselekednem tényleg. Bár azért szólni lehet szólok előtte, de nem rákérdezek, hogy mehetek-e, hanem csak simán bejelentem.

2013. máj. 26. 00:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Anyád lehet magából indul ki, nem 34éves véletlenül?:D
2013. máj. 26. 00:41
 10/11 anonim ***** válasza:
az eredményeket közölnéd velem légyszíves ha lesznek kíváncsi vok a folytatásra 3as voltam :D
2013. máj. 26. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!