Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozom egy lánnyal, viszont számomra kínos a sztori, mert ő hívott el. Vagy nem kéne kellemetlenül éreznem magam?
Volt több barátnőm is, de ennél a lánynál érzem azt, hogy TÉNYLEG szerelmes vagyok, de nagyon! Mindig én kezdeményeztem, én voltam az "uralkodó" fél. Most viszont úgy gondoltam, hogy hagyok egy kis időt, hogy jobban megismerkedjünk (egy baráti körből ismerjük egymást) és utána hívom el. No, meg addigra a bátorságomat is összeszedem. :-) Végül is ő egyszer odajött hozzám, elkezdtünk mindenféle lényegtelen dolgokról beszélgetni, és akkor mondta, hogy beülhetnénk valahová meginni pl. egy kávét suli után.
Nekem iszonyatosan kellemetlen a szituáció, mert úgy érzem, hogy mivel ő hívott el, nem adhatom meg neki azt az érzetet, hogy rám számíthat, és magát a tényt, hogy FÉRFI vagyok és így a későbbiekben se nyőjthatok számára biztos pontot. Vagy csak én érzem így? Haverjaim azt mondták, hogy csak én idegeskedem túl az egészet, de nekem akkor is kínos... főleg azok után, hogy totális belezúgtam a lányba...
Mindenesetre nekem már most görcsben áll a gyomrom a holnap miatt.. :/
18/f
Jaj itt a nagy feministák már aktívkodnak.
'jaj a nők már gondolkodnak, nem szeretik ha csecsemőknek nézik őket, jaj, akkora bunkó vagy, jaj szégyelld magad...'
:DDDDDD
Csak vedd át az irányítást ezentúl. :D
Útálom a feministákat.... xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!