Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Holnap találkozom egy lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap találkozom egy lánnyal, viszont számomra kínos a sztori, mert ő hívott el. Vagy nem kéne kellemetlenül éreznem magam?

Figyelt kérdés

Volt több barátnőm is, de ennél a lánynál érzem azt, hogy TÉNYLEG szerelmes vagyok, de nagyon! Mindig én kezdeményeztem, én voltam az "uralkodó" fél. Most viszont úgy gondoltam, hogy hagyok egy kis időt, hogy jobban megismerkedjünk (egy baráti körből ismerjük egymást) és utána hívom el. No, meg addigra a bátorságomat is összeszedem. :-) Végül is ő egyszer odajött hozzám, elkezdtünk mindenféle lényegtelen dolgokról beszélgetni, és akkor mondta, hogy beülhetnénk valahová meginni pl. egy kávét suli után.

Nekem iszonyatosan kellemetlen a szituáció, mert úgy érzem, hogy mivel ő hívott el, nem adhatom meg neki azt az érzetet, hogy rám számíthat, és magát a tényt, hogy FÉRFI vagyok és így a későbbiekben se nyőjthatok számára biztos pontot. Vagy csak én érzem így? Haverjaim azt mondták, hogy csak én idegeskedem túl az egészet, de nekem akkor is kínos... főleg azok után, hogy totális belezúgtam a lányba...

Mindenesetre nekem már most görcsben áll a gyomrom a holnap miatt.. :/

18/f

2013. jún. 13. 22:10
 1/8 A kérdező kommentje:
*nyújthatok
2013. jún. 13. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Tényleg túlgörcsölöd, szerintem semmi gond, ha egy lány kezdeményez. Ettől még a jövőben kimutathatod, hogy számíthat rád, kávézás közben te hívd meg a következő randira. Még semmi nincs veszve.
2013. jún. 13. 22:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen túlgörcsölöd. Az aki annyit sem enged egy nőnek, hogy az elhívja találkozni, az nem férfi, hanem egy uralkodó állat. 2013 van. A nők képesek gondoskodni magukról, és nem azt szeretik ha csecsemőnek nézik őket.
2013. jún. 13. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Emiatt ne idegeskedj! Majd legközelebb te hívod el.
2013. jún. 13. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
úgyis 18 éves vagy csak még, kevés arra az esély hogy életed nagy szerelmét ismerted meg, ha meg egy kis domina kell hogy azt is kipróbáld :D
2013. jún. 13. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Jaj itt a nagy feministák már aktívkodnak.

'jaj a nők már gondolkodnak, nem szeretik ha csecsemőknek nézik őket, jaj, akkora bunkó vagy, jaj szégyelld magad...'

:DDDDDD

Csak vedd át az irányítást ezentúl. :D

Útálom a feministákat.... xD

2013. jún. 13. 22:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok uralkodó állat, csak szerettem volna így elsőre én meghódítani, mert nekem(!) kellemetlen h nem én "rúgtam be a motort". Ha meg összejövünk, akkor persze h mindkettonknek ugyanannyi beleszólása lesz a dolgokba, de nagyon fontos egy lánynál az első benyomás... Legalábbis én ezt tapasztaltam. :)
2013. jún. 13. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Jhaaaj, ássatok el holnapig :D
2013. jún. 13. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!