Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csináljátok ezt fiatalok? Vagy csak a szátok nagy?
Ez engem is érdekelne. Én érzem magam hülyén,mikor arról sztoriznak,ki kivel kefélt,ki kit sz pott le,ki kivel smárolt és kit csalt meg a héten. Nem is az,hogy nem szűz a 90%,mert oké,lehet azt tisztességesen is,de hogy ilyeneket csinálnak,és nyíltan büszkék rá.. De lehet,hogy csak én vagyok túl "ártatlan" és reagálom túl ezt az egészet...
17L
mert mindenhol ezt reklámozzák
nézz meg pár mostani külföldi popszámot mindenhol ezt reklámozzák a sztárok hogy legyél ilyen
Nézd meg például ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco
vagy felhozhatnám példának egy rakás Lady Gaga meg akármilyen előadót.Itt minden a szex körül forog akkor az itteni fiatalok mi mást éreznének mint hogy ez az elvárás?
Még egy példa:
http://www.youtube.com/watch?v=KnEXrbAQyIo
Ma már meg kell tapsolni egy énekest ha a klippjében éppen nem erotizál
de most nemcsak a zenéről beszélhetnék hanem a műsorokról amik a Tv-ben mennek...
Én elég laza vagyok, nem ítéltek el senkit, úgy élnek az emberek ahogy akarnak. De ha másképp akarsz élni akkor is erre van igény. Én normális kapcsolatot keresek mégis ezzel szembesülök rendszeresen, hogy a férfiak így nyitnak, hogy ő csak szexet akar. Pedig értelmes, intelligens a legtöbb, de ő nem akár kötelezettségeket, felelősséget, semmit, nem dolgoznak meg a nőért mert nincs kedvük, hisz kapnak ingyen puncit, akkor minek gyötörje magát egyért? A fiatalok pedig ebben nőnek fel, ezt majmolják az idősebbektől, és azt hiszik ez a normális. Ezen a legtöbbet a férfiak nyernek, és ők is generálják ezáltal a "könnyűvérű" lányokat.
Én legalábbis így látom.
22L
hát tudod a kérdésedre csak annyit: élvezet.
már nem azér de te miért sexelsz?? mert élvezed nem??na hát akkor mér nem csinálhatnánk ezt mi is és csak ugy mellékesen azér van h a tinik mondjuk az egyik haverjukkal sexelnek mert érdekli őket és mivel mindketten tisztában vannak azzal h nem akarnak egymástól többet igy nem is csalódhatnak...kb ennyi már nem azér de ez nem olyan bonyolult mármint az én szememből nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!