Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csináljátok ezt fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csináljátok ezt fiatalok? Vagy csak a szátok nagy?

Figyelt kérdés
Mindenhol ez megy: Szex a havercsajjal, haverral, mindenkivel. Smárolás mindenkivel, mindenki mindenkivel gátlástalanul. Párkapcsolatot is szexel kezdik. Én már idősebb vagyok, és hogy őszinte legyek, undorítónak tartom ezeket a dolgokat.
2013. júl. 12. 13:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
én 27 vagyok, mégsem csinálom ezt, sem azok akikkel ismerkedek. a velem egykorúak, és idősebbek többsége szinte nem is mer ismerkedni, főleg a férfiak, mert félnek. aki meg csinálja, azon a szinten van, mint a mai fiatalok...
2013. júl. 12. 13:30
 12/17 A kérdező kommentje:
10-es! de igen, élvezem! de nem több pasival, és nem érzelem nélkül! nekem ahhoz több kell, hogy lefeküdjek valakivel. pl. hogy esze is legyen a férfinak. és csak kapcsolatban!
2013. júl. 12. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem nincs azzal gondom, ha nem várnak sokat a szexel az emberek. Ami viszont szúrja a csőrömet, hogy igazából az (élet minden terén), gyakorlatilag tárgyaknak tekintik a másikat. Gyakorlatilag semmi tisztelet, alázat a másik ember iránt.
2013. júl. 12. 13:33
 14/17 LakatosMagneto válasza:
és ez egyre csak rosszabb lesz :S régen jobb volt minden,manapság sok a köcsög :)
2013. júl. 12. 13:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a globális elbutulás az oka. Amerikaiak vagyunk, pedig mégsem, néha kibújik a szög a zsákból. De az agyhasználat fárasztó.
2013. júl. 12. 13:51
 16/17 viktor123456 ***** válasza:

Ha mindenki így csinalja, akkor nem az aferde, aki enm?

Nálad még megvan a mézes máz a szerelemhez, a mai fiatalok helyén kezelik, ha nem jó egy kapcsolat hamarabb tudják és lépnek.

Megkérdezhető lenne az is, hogy miért ragaszkodnak az idősek a sz*r kapcsolathoz vagy házassághoz, mikor rég lépni kellene.

2013. júl. 12. 14:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Ki számít fiatalnak?
2013. júl. 12. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!