Telefon ügyben várnék egy kis help-et? Hosszú sztori, de megköszönném, ha írnátok tanácsot vagy tapasztalatot.
Semmit beletörődsz, ezért mondjuk itt mindenkinek nem szabad GSM boltba venni telefont, mert az a bolti garancia lfszt se ér! Addig fognak lerázni amíg megunod! Tudom tudom rendes boltba tízezrekkel drágább, de ha lenne rendes garanciád LG szerviz megcsinálná neked! Nekem is ez volt a gondom, bevittem LG szervizbe, alaplapot cseréltek 1,5 nap múlva mehettem érte. Mondjuk nekem Nexus van, rákérdeztem azt mondta a srác ez most 65 ezerbe fájt volna ha nincs garim.
Egyébként ha a 4.4 android hivatalosan jött ki rá akkor sem okozhat ilyen problémát!
Sajnálom
Amíg van rajta garancia addig kell csapni az asztalt amíg nem csinálják meg. Te nem egy olyan telefont vettél ami random kikapcsolgat. Olyan nincs hogy nem csinálják meg. Ha hagyod magad és beetetnek az más kérdés, de a telefonnal valami sz r, úgyhogy kötelesek megcsinálni/kicserélni.
Te otthon visszarakhatod a 4.2-t és utána meglátod hogy ez volt-e a baja a telónak. Nem nagy művészet!
Most olvastam az lg honlapján:
"Sajnos a telefonjainknál nincs lehetőség (még szervíz által sem) a szoftver visszaállításra régebbi szoftver verzióra."
Tehát becidáztuk. Ennyi, lg, nincs megoldás?
Az laza, nem is tudtam hogy ilyen is létezik.
Akkor az árát kell visszakérni, a telefon leírásában nem szerepelt a random kikapcsolás, ez elfogadhatatlan egy új telefon esetében.
Egy új autó esetében sem elfogadott hogy csak néha induljon be, a gyár pedig nem röhöghet a markába hogy "a lúzer megvette".
Ha nem sikerül semmit sem alkotnod a teleefonosnál, akkor érdemes megkérdezni a fogyasztóvédelmet. Max a telefonboltos kap egy olyan büntetést hogy ne legyen kedve több ilyet csinálni.
Kifizettél egy zsák pénzt a tapitelcsire, ne hagyd hogy f szt tegyenek a szádba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!