Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Úgy érzem mindennél jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem mindennél jobban beleszerettem egy lányba, tudnál tanácsot adni? (Sztori lenn)

Figyelt kérdés

Szóval, a lánnyal egy edzőterembe jártunk (Karatézni) .. Ott nagyon sokat láttam, ott még nem éreztem iránta semmit.. Csak én már nem járok oda ... Ez kb 1 éve volt.

Úgy kezdtem el beleszeretni hogy Facebookra szebbnél szebb képeket töltött fel.. Nemrég olyan 2 hónapja láttam és leesett az állam hogy mennyire szép. Attól félek hogyha ráírok és elhívom valahova és megmondom neki hogy mi a szitu akkor lekoptat, és elmeséli a barátnőinek és rólam fognak pletykálni, az pedig eléggé kellemetlen lenne. Facebookon meg nem akarom megmondani neki mert az.. Háááát nem is tudom hogy fogalmazzak. Mindegy is.. Sajnos én más iskolába járok mint ő ezért is látom keveset, szinte csak akkor amikor találkozunk véletlenszerűen az utcán. Tudnál tanácsot adni hogy mit tegyek ? És PLS ne jöjjön senki avval hogy "Találjak mást" ! Mert nekem csak ő kell . :/

2015. nov. 1. 01:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként az életkorom 15 és az övé is.
2015. nov. 1. 01:16
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Mindenkeppen hivd el valahova,ha elmegy kerdezgesd hogy tetszik e valaki.stb..aztan tereld a szot arra hogy"mi lenne ha lenne koztunk valami"ha nemet mond vagy kinevet mond hogy csak vicceltel es kivancsi voltal a reakciojara.
2015. nov. 1. 01:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet :D
2015. nov. 1. 01:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Szánalmas, aki a másik válaszát lerontja, de nem veszi a fáradtságot, hogy írjon egy jobbat...

Az is aki csak ilyen nyomorékot tud írni...

A kérdésre a válasz: ha mondjuk nagyjából = kyutok van, akkor meghívhatnád valahova, mert a harcművészet az jó kiindulópont afelé, hogy utána mondjuk találkozni tudjatok máskor is, másrészt ha ő az Ő, akkor kösd fel az övet(bármilyen színű is), és 3. alkalom után fejezd ki az érzéseidet!

2015. nov. 1. 01:53
 5/10 A kérdező kommentje:
:)
2015. nov. 1. 01:59
 6/10 anonim válasza:
szia, mondtad, hogy néha szoktatok találkozni az utcán, ha legközelebb látod, köszönj neki,menj oda hozzá, beszélgessetek (a karate jó kiinduló pont, pl. még mindig karatézol? most milyen öved van?) és kérdezd meg nem ér-e rá valamikor, mert szívesen találkoznál vele újra. Ha sokáig nem találkozol vele az utcán, akkor írj rá facebookon, chateljetek, és kicsit később hívd el valahová. Aztán már csak azon múlik, hogy a lány, hogy viszonyul hozzád.
2015. nov. 1. 13:43
 7/10 A kérdező kommentje:
jaja
2015. nov. 1. 17:40
 8/10 anonim válasza:
Járj újra oda, ahová Ő !
2015. nov. 8. 04:17
 9/10 anonim válasza:
Ez nem csak 72%.
2015. nov. 8. 04:18
 10/10 anonim válasza:
Több.
2015. nov. 8. 04:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!