Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy 40 éves férfiba! Mit tegyek?
Nyáron történt. Rokonaimnál nyaraltam. Egy napon találkoztam a rokonom bemutatott a rockzenekarának és akkor találkoztam vele is meg a testvérével.
(Tudni kell róluk, hogy ők a zenekarban játszottak x évig de már kiléptek).
Nem volt semmi különös csak haverkodtunk meg volt puszi, ölelés...tehát semmi komoly. Utána bejelöltük egymást facebookon és elkezdtünk beszélgetni. Én eközben hazajöttem ő meg ott maradt. :(
(Sajnos az ország túlsó felén élek, tőle legalább 400km-re).
3 hónapon át beszélgettünk és sikerült totálisan beleesnem! Sok mindenről beszélgetünk. Viccelődtünk de tudtunk komoly dolgokról is beszélni...mindig volt témánk. Skypeoltunk is meg mindig beszélgettünk facebookon! :)
(Egyszer az egyik pólója megtetszett és másnap már a kezemben volt).
Miután megtudta, hogy beleszerettem elkezdett "hanyagolni". Nem csináltam semmi rosszat de nem "foglalkozott" velem ezentúl. Amikor kérdeztem mi baj mindig mondta h felejtsem el. Csak ez nekem nem megy egyik napról a másikra...ezek napok, hónapok, évek mire elfelejtem. Most írt nemrég hogy, egy lánnyal ismerkedik persze facebookon jó arcot vágtam meg próbáltam neki örülni közben potyogtak a könnyeim a laptopra. :(
Nem tudok mit csinálni...nem tudom őt elfelejteni és ebbe már teljesen belebetegedtem!
Jah és amm normális válaszokat kérek!
17/L
hagyd. én a nyáron egy 10 évvel idősebb férfiba bonyolódtam bele. nekem az is sok volt. és bonyolult. ha szeretnél írhatsz privit én elmondom a saját tapasztalataimat. de jót nem sokat tudok mondani :D mármint akkor jó volt, de utána és azóta is csak szenvedés.
17/L
tipikus, nem kaphatom meg ezáltal jobban kell és ezt mind lány módban amiben az érzelmek sokszorozódnak
meg nem is tudom kinek kínosabb, neked vagy neki? hopp tudom, neki... ezért is hanyagolt amikor elmondtad, legalább neki helyén van az esze és az a másik lányos dolog lehet csak azért volt hogy könnyebben elfelejtsd
1. és 2. válaszolónak köszönöm szépen a bíztatást és a tanácsokat!
3. válaszoló:. Nem mondtam el, hogy beleestem és a lányos dolog valódi mivel én mondtam neki egy beszélgetés folyamán, hogy miért nem kezdd el hozzá közeledni...igen itt még próbáltam titkolni :(
4. válaszoló:. tudom de nem tehetek róla az érzelmeinket nem lehet irányítani..
Ha gondolod én is ismerkednék szívesen. :)
24/F
Szia!
Szivesen beszélgetnék veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!