Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit szólna apám, ha megtudná, hogy beleszerettem egy zsidó férfiba?
Az,hogy valaki a származása szerint zsidó, nem jelenti azt hogy vallásos is, az sem baj ha nem zsidó az apja, nagyapja, csak az anyja legyen az.
A másik, hogy mára már a zsidó vallás is felhígult, ugyanúgy vannak akik nem tartják a vallást mereven vagy a reform zsidók és ők nem veszik ezt komolyan.
Amúgy ha betérsz akkor keményebb vallási közösségbe is befogadnak.
Amúgy ez nem rasszizmus, nem a többi faj gyűlölete miatt van így, hanem mert a zsidó sorsot más rassznak nem kell viselnie. Kíváncsi vagyok, a holocaust idején hányan szerettek volna zsidónak állni és hányan sértődtek meg, hogy a válsz esetleg egy nem volt.
Jaj hagyjuk már ezt a ki kivel házasodhat dolgot...
Úristen.2015-öt írunk.Rengeteg vegyes házasság van manapság,ráadásul itt csak szimplán szerelmes a lány.
Nem házasságról kérdezett téged...
Nekem is volt ilyen származású barátnőm és semmi gond nem volt.Nagyon jól megvoltunk.
Én azt tanácsolom,hogy ha tényleg szereted,akkor nyugodtan jöjj össze vele és vállald is fel.
Én meg cigányba szerettem bele. Amivel a szüleimnek legkisebb bajuk se lett volna, más probléma akadt a fiatalemberrel.
Ha a srác rendes, és édesapád megismeri, akkor valószínűleg nem lesz baj. Mindenki csak addig antiszemét, amíg meg nem ismer közelebbről egy zsidót. Akkor kiderül, hogy pont ugyanolyan emberek, mint te vagy én. (Mondjuk az fontos, hogy ortodox zsidó? Mert az tényleg necc. Ott vannak kemény szabályok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!