Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem beleszerettem az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem az exem barátjába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mielőtt összejöttem volna a volt barátommal, az egyik barátjával rengeteget beszéltünk és már akkor is éreztem valamit. Egy ideig nem írt, nem keresett. Ekkor összejöttem a volt barátommal, de 1 hónap után vége lett, mert nem tudtam igazán beleszeretni. Most újra azt érzem hogy szeretem a másik srácot.

Szerintetek inkább keressek mást , hogy ne romoljon meg a barátságuk? Vagy már semmi köze az ex barátomnak ehhez?

Előre is köszönöm a válaszokat:)

16/L

2015. okt. 28. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
16 evesen mar a masodik pasid, szerintem lassits le :P)
2015. okt. 28. 16:33
 2/9 A kérdező kommentje:
1 hónapig voltunk együtt, ez szinte nem is volt kapcsolat:D
2015. okt. 28. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Falod a pasikat, mint a túró rudit. Hajrá, remélem nem buksz bele, kockázatos te lyány.
2015. okt. 28. 16:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Hogy én falom a pasikat?? Eddig ez az egy barátom volt.

Tudom hogy 16 évesen ez nem nagy szó, de azért mostanság 12-16 éves korosztály többségének legalább 5nél több kapcsolata volt.

Ha értelmes választ nem tudtok adni akkor inkább nem kérek semmilyent..:)

2015. okt. 28. 17:00
 5/9 blacko99 válasza:
Ilyesmit a barátság legyőz ha igaz barátság bár készülj fel hogy a exed szerintem le áll veled veszekedni de ehhez már semmi köze szerintem!
2015. okt. 28. 17:16
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Milyen választ adjunk egy 16 éves komolytalan kislánynak, aki más korabeli lányokhoz hasonlítja magát? Ha az exed barátját szereted, hajrá, kezdeményezz, és lásd be legbelül, hogy szánalmas kis pióca vagy. Ha igazán szerettél volna valakit, közöd se lenne hozzá, nemhogy még a barátjára szállni.
2015. okt. 28. 17:16
 7/9 A kérdező kommentje:

Szánalmas kis pióca?? szép:D

" 1 hónap után vége lett, mert nem tudtam igazán beleszeretni" Ha nem jól olvastad volna el

2015. okt. 28. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Derítsd ki,hogy a srác is hasonlóan érez e irántad.

A többivel meg ne törődj :)

F40+

2015. okt. 28. 18:14
 9/9 blacko99 válasza:
Egyébként mér kell egyből leírni a lányt nekünk semmi jogunk ítélkezni ha neki így jó akkor küzdjön a srácértmindenki más hogy éli az életét ahogy szeretné!
2015. okt. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!