Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen h ne csak testileg kelljek neki?
Figyelt kérdés
Évek óta jóba vagyunk (évek óta is szeretem) de volt barátnője sokáig így volt sokszor h nem beszéltünk. Nem használta ki sohase azt h szeretem tetszek neki nagyon de soha nem csinált semmi olyant amivel megbántana. Sokan mondják h tegyem túl magam rajta (próbáltam nem is 1x de mindig valamiért egymásnál lyukadunk ki még pszichológushoz is jártam h kiverjem őt a fejemből végleg) mostanában viszont észrevettem h nagyon perverz velem (úgy tudja már nem szeretem) és meglepődtem... nem egyszer tett célzásokat nekem. Úgy érzem csak arra akar de én nem fogok lefeküdni vele ha nem szeret. Mit tegyek h ne csak arra kelljek neki?2016. jan. 30. 23:46
1/3 anonim válasza:
Mond meg neki az őszintét semmi értelme taktikázni.
Meg mondod neki,hogy fontos neked és szeretnéd ha ez több lenne kettőtök között viszont akkor hagyjátok az egészet ha csak szexre kellesz neki mert ezzel megbántana nagyon téged és mivel fontos vagy neki az biztos nem fog kihasználni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem hagyd! Akinek csak arra kellessz annak ez nem fog valtozni marmint sajat magamból kiindulva
3/3 A kérdező kommentje:
De nem tudom nem szeretni. Mint irtam többször is probáltam de nem ment még pszihológushoz is jártam de semmi..
2016. jan. 31. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!