Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek a bizonytalansag ellen? (Lennt leirtam)
Nem merek kezdemenyezni a lanyoknal..Idaig csak kavartam par lannyal es nem is kellett kapcsolat de most szeretnek,viszont egyaltalan nem merek kezdemenyezni,mert felek a visszautasitastol meg attol,hogy majd kibeszelnek.Pl sulibol,kondibol meg mashonnan is tetszenek lanyok de ha visszautasitana eleg sz.a.r lenne latni mindennap..
Mit csinalhatnek,akkor?
Mindig olyan probalkozik aki nekem nem tetszik es en pedig kimondottan utalok kezdemenyezni..
Sportos 17/Fiu.:)
Koszi elore is,uziben is elfogadnek tanacsokat.
De ha pl tetszek neki,akkor mi a francert nem lep o?
Mert en idaig hagyom,minthogy kezdemenyezzek..De ha o megteszi az elso lepest a tobbivel mar nincs bajom:D De itt van,mert nemtudom,hogy tetszek-e neki,mert ha nem tudom a valaszt,akkor semmi esetre nem kezdemenyeznek:D
Jajj,mindig ugyanitt kotok ki..Hogy lepjen mar a kiszemelt.:/
De jo nektek csak varni kell:DD
Hat ha egy lany hosszabb ideig ram nez es enis mindig az jon valamiert,hogy ugysem tetszenek neki meg mindent bemeselek szoval nemjutok el odaig,hogy hozzaszoljak:DD
Hat ertem en:D
De ha az visszautasit es ott mindenki elott mondja,hogy beprobalkoztam nalla majd rohognek meg minden,akkor mivan?:D
Mert en az ilyesmit elszeretnem kerulni:D
:))
Varni szar es kezdemenyezni meg szarabb:D
Megveszem azt a kavicsot:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!